Εφιάλτης! Έστησαν καρτέρι σε επιχειρηματία της Μυκόνου έξω από το σπίτι του- Τον έσπασαν στο ξύλο

Ενδεχομένως να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Εφιάλτης! Έστησαν καρτέρι σε επιχειρηματία της Μυκόνου έξ

Ένας 45χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μπαρ στη Μύκονο, επέστρεφε σπίτι του από το μαγαζί του. Ώρα μόλις 21:30- το νησί σφύζει από ζωή!

Δεν φανταζόταν, όμως, αυτό που του συνέβη! Έξω από το σπίτι του, άγνωστοι του επιτέθηκαν πριν καν παρκάρει το αυτοκίνητό του. Άγνωστος, προς το παρόν, ο αριθμός των δραστών. Τον χτυπούσαν με μανία, κάνοντάς τον να ζει τον απόλυτο εφιάλτη! Ένα από τα χτυπήματα ήταν με σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα σιδηρογροθιά.

Πριν φύγουν, οι άγνωστοι πήραν από τον επιχειρηματία το ρολόι του- ακριβής φίρμας- και 3.000 ευρώ που είχε στην τσέπη του. Τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο κι εξαφανίστηκαν.

Αργά και σταθερά, παρά την κατάσταση στην οποία τον είχαν αφήσει, ο 45χρονος κατάφερε να φτάσει μέχρι την είσοδο του σπιτιού του και να χτυπήσει το κουδούνι. Διηγήθηκε στη γυναίκα του όσα έγιναν και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Μυκόνου, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ληστεία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς τόσο μένος και βία δεν δικαιολογείται.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top