Τη μαχαίρωσε 38 φορές! Σοκάρουν οι εξελίξεις για τη δολοφονία της γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του-Πρώτη ανάρτηση: 21-07-2017 15:13

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας μιας γυναίκας στο Περιστέρι από τον 45χρονο σύντροφό της, που το έσκασε από το ψυχιατρείο και τη σκότωσε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρει στο σώμα της 38 μαχαιριές στον λαιμό, τον αυχένα και την ωμοπλάτη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα έχει μόνο ένα αμυντικό τραύμα, άρα, όπως φαίνεται, ο δράστης την αιφνιδίασε, ενώ εκείνη ήταν με γυρισμένη πλάτη.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί πήγαν σε διαμέρισμα στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου εντόπισαν μια γυναίκα νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 45χρονος σύντροφος της γυναίκας το έσκασε από το ψυχιατρείο το βράδυ της Τετάρτης για δυο – τρεις ώρες, πήγε στο σπίτι του και εκεί δολοφόνησε με μαχαίρι τη γυναίκα του.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε την πράξη του στους γιατρούς του κι εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα δυστυχώς ήταν αργά και η γυναίκα κείτονταν νεκρή σε μια λίμνη αίματος.

Ο ψυχίατρος που τον παρακολουθούσε φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο 45χρονος το 2011 είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την τότε σύντροφό του στο Λουτράκι. Το δικαστήριο είχε κρίνει ότι είχε το ακαταλόγιστο και είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. Εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο και δεν είπε παραμικρό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top