Είχε κατακρεουργήσει κι άλλη γυναίκα στο Λουτράκι ο φονιάς του Περιστερίου

Απίστευτη τροπή παίρνει η άγρια δολοφονία μιας 51χρονης - Πρώτη ανάρτηση: 20-07-2017 17:11

Σοκ προκαλεί η απίστευτης αγριότητας δολοφονία μιας 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι από τον 45χρονο σύντροφό της. Βρέθηκε μέσα στα αίματα κατασφαγμένη. Ο ιατροδικαστής μπορούσε να διακρίνει τις μαχαιριές στο λαιμό.

AdTech AdΌπως το star.gr σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 45χρονος δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τρόφιμος στον ξενώνα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, αλλά είχε δικαίωμα να βγαίνει, βγήκε με άδεια σήμερα, πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, την κατέσφαξε και αμέσως μετά το έγκλημα επέστρεψε στο Δαφνί, πήγε σε έναν ψυχίατρο και ομολόγησε πως σκότωσε την φίλη του. Μάλιστα υπέδειξε και το σπίτι στο Περιστέρι που έγινε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος κάλεσε την Αστυνομία να το αναφέρει, κλιμάκιο της οποίας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σπίτι επί της οδού Παραμυθίας 8 και όντως ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι που έφερε.

Να σημειωθεί ότί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, η άτυχη 51χρονη, μέχρι και πριν από 1,5 χρόνο ήταν καθαρίστρια στο Δαφνί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας,  ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού στις 25 Ιουλίου 2011, είχε δολοφονήσει μια 37χρονη υπήκοο Αλβανίας στο εξοχικό του στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.

Η κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή με μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά. Ο 45χρονος είχε προφυλακιστεί και αργότερα αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρείο.

Ο δράστης, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μεταφερθεί στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος. Στο διάστημα αυτό είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη στο Περιστέρι, βγήκε και σήμερα το μεσημέρι και αποφάσισε να πάει στο σπίτι της, επί της οδού Παραμυθίας.

Εκεί άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την κατέσφαξε.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει και την προανάκριση. 

 

*φωτο δράστη από facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top