Στο φως το μυστικό ενός εγκλήματος 16 χρόνια μετά: Ο φιλήσυχος οικογενειάρχης ήταν δολοφόνος!

Σοκ στην Εύβοια

Ο φιλήσυχος οικογενειάρχης καταζητούνταν για φόνο

Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει το χωριό Πύργος της βόρειας Εύβοιας. Ένας 42χρονος Αλβανός, ο οποίος τα τελευταία 9 χρόνια ζούσε ήσυχα με τη γυναίκα του και τα δυο ανήλικα κορίτσια του στην περιοχή, συνελήφθη για φόνο εκ προμελέτης που είχε γίνει στην Αλβανία πριν 16 χρόνια. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το μεσημέρι της Τρίτης άνδρες της Γ' Ο.Π.Κ.Ε., του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, τον συνέλαβαν μετά από τυχαίο έλεγχο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανθρωποκτονία είχε γίνει στην Αλβανία το 2001 και ο 42χρονος είχε καταδικαστεί το 2004 σε 16 χρόνια κάθειρξης, για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, καθώς και παράνομη κατασκευή και κατοχή στρατιωτικών όπλων και πυρομαχικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής και ότι αυτός με τον αδελφό του σκότωσαν έναν συγχωριανό τους που είχε βιάσει την αδελφή τους.

Οι κάτοικοι στο χωριό της βόρειας Ευβοίας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο 42χρονος, είναι σοκαρισμένοι και κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top