Ήρθε… μας ρήμαξε και έφυγε η Μέδουσα! Χαλκιδική και Λήμνος τα μεγαλύτερα θύματα

Τουρίστες φοβήθηκαν τον καιρό και ακυρώνουν τις κρατήσεις τους, προκαλώντας μεγαλύτερη απόγνωση στους επιχειρηματίες

Η "Μέδουσα" φεύγει, αφήνοντας πίσω της μεγάλες ζημιές στις περιοχές, όπου "επέμεινε" περισσότερο. 

Στην Χαλκιδική, οι κάτοικοι μετρούν ανυπολόγιστες καταστροφές στις περιουσίες τους και στο οδικό δίκτυο της Σιθωνίας. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πώς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και της τουριστικής σεζόν, μια θεομηνία θα έφερνε κυριολεκτικά τα... πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, περίπου 70 σπίτια, καταστήματα, ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία και άλλα τόσα αυτοκίνητα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. 

Εκσκαφικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν την περιοχή από τα χώματα, αλλά και από τα αντικείμενα που παρέσυραν τα ορμητικά νερά από τα σπίτια και τα ξενοδοχεία.

Οι περισσότεροι τουρίστες που παραθερίζουν στην Τορώνη, προσπαθούν να εγκαταλείψουν την περιοχή, ή στην καλύτερη να μετακινηθούν σε κάποια διπλανή, προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Όσοι επρόκειτο να έρθουν, τηλεφωνούν για... ακύρωση. Πίσω μένουν οι... απεγνωσμένοι επιχειρηματίες.

Δείτε επίσης: «Μέδουσα» η επόμενη μέρα: Εικόνες Αποκάλυψης στη Χαλκιδική-Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή

Δείτε επίσης:Η Μέδουσα σάρωσε και τη Χαλκιδική-Πλημμύρισαν σπίτια και βυθίστηκαν αυτοκίνητα

Δείτε επίσης:  Η χώρα στο έλεος της Μέδουσας:Πλημμύρες από τις καταιγίδες και φωτιές από τους κεραυνούς-Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του

 

ΚΑΙ Η ΛΗΜΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ 

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Ελλαδικό χώρο η Μέδουσα έπιασε στα... πλοκάμια της και τη Λήμνο, κάνοντας τους δρόμους ένα με τη θάλασσα! 

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφηκαν στη Μύρινα, όπου η πυροσβεστική επιχείρησε σε 10 σημεία για άντληση υδάτων και απεγκλώβισε 20 άτομα από τα οχήματά τους. 

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 45 ΕΠΙΒΑΤΕΣ

45 επιβάτες πτήσης της British Airways, που εκτελούσε το πρωί της Δευτέρας το δρομολόγιο Λονδίνο - Σκιάθος λαχτάρησαν λόγω της κακοκαιρίας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης στο νησί, που εκείνη την ώρα βρισκόταν«στο μάτι της Μέδουσας», το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μια τραγική είδηση ήρθε χθες τον Κατσικά Ιωαννίνων. Ένας άνδρας 58 ετών εντοπίστηκε νεκρός μερικά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, που ξέφυγε από την πορεία του και "βούτηξε" μέσα σε παραλίμνιο αρδευτικό αυλάκι. Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top