Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» με το αγοράκι που βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στη Λάρισα;

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην είναι βιολογικό παιδί της οικογένειας στην οποία ζούσε

Υπόθεση μικρής Μαρίας πίσω απο το αγοράκι στη Λάρισα;

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ενάμιση έτους αγοράκι που βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του την περασμένη Τετάρτη στο χωριό του Φρουρίου, κοντά στον Άγιο Αχίλλιο, στη Λάρισα.

Όπως μεταδίδει το onlarissa, εδώ και περίπου μια εβδομάδα, οι συγγενείς ή οι οικείου του δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι και δεν έχουν αναζητήσει τον μικρό.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί προς τους ΡΟΜΑ, καθώς διαπιστώθηκε πως το αγοράκι αντιδρά και καταλαβαίνει στη γλώσσα τους. Ωστόσο, δεν έχει καταστεί προς το παρόν δυνατό να βρεθεί το καθοριστικό εκείνο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των γονέων του παιδιού.\

Πληροφορίες του onlarissa, αναφέρουν πως το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είναι το αγοράκι να «μην είναι βιολογικό τέκνο και να μην είχε περιέλθει με νόμιμο τρόπο» στην οικογένεια με την οποία ζούσε.

Έτσι, πιθανολογείται πως ο μικρός διέφυγε της προσοχής και αφότου βρέθηκε από περαστική στο Φρούριο και αποκαλύφθηκε η ιστορία του, ο φόβος της αποκάλυψης μίας νέας ιστορίας σαν τη «μικρή Μαρία» από τα Φάρσαλα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει οδηγήσει τους «κηδεμόνες» του στο να μην το αναζητήσουν.

Προς το παρόν πάντως ο μικρός βρίσκεται στη θαλπωρή κοινωνικής δομής της Λάρισας, υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του δήμου Λαρισαίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top