«Ήμουν μέσα στα αίματα και συνέχιζαν να με χτυπούν»-Στο STAR η φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε για τα νύχια της

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η φοιτήτρια που έπεσε θύμα άγριας σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης μέσα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, από δυο συμφοιτήτριές της, οι οποίες έκριναν πως δεν έπρεπε να έχει βαμμένα νύχια.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η καταγγέλλουσα Ματίνα Παππά, απαξιώθηκε, περιφρονήθηκε, έγινε περίγελος, και στο τέλος την έστειλαν στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στην ψυχή και στο σώμα.

«Ήμασταν στην πρόβα χορού χωρίς τον καθηγητή μας και μόλις τελειώσαμε, δύο συμφοιτήτριές μου, μου έκαναν παρατήρηση πως δεν πρέπει να χορεύω με βαμμένα νύχια.

Τους είπα πως υπάρχει καθηγητής για να μου κάνει τέτοιες παρατηρήσεις. Τότε αντέδρασαν πολύ άσχημα. Στην αρχή με έβρισαν και μετά με έσπρωξαν από τα σκαλιά με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χτυπήσω. Με χτυπούσαν όσο ήμουν κάτω και φώναζα βοήθεια. Με είδαν με τα αίματα που είχα πάνω μου και σηκώθηκαν και έφυγαν. Εγώ κάλεσα ασθενοφόρο. Με άφησαν μόνη μου», λέει η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτωντας: «Ήμουν τρεις ημέρες στο νοσοκομείο. Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει στο κεφάλι».

Μάλιστα όπως είχε πει και παλιότερα ο δικηγόρος της  Πέτρος Μαντούβαλος στο star.gr, «Δεν έχει καμία σχέση με τα νύχια της φοιτήτριας, αλλά έχει να κάνει με την γενικότερη παρουσία της. Εκεί απ΄ότι φαίνεται, η επιλογή στις παρέες ήταν σύμφωνα με το ύψος, τις αναλογίες και το αν κάποιος ήταν στις απόλυτες προδιαγραφές μιας ομάδας φοιτητών, με ηγέτιδες τις δυο κατηγορούμενες που χτύπησαν την φοιτήτρια. Ο κόσμος με την οικονομική του ταλαιπωρία, δεν στέλνει τα παιδιά του στα πανεπιστήμια ούτε για να γίνουν μανεκέν, ούτε για να γίνουν φωτομοντέλα, ούτε για να επιλέγει η καθεμία συμφοιτήτριά τους σε ποια παρέα θα τα βάλει  και για ποιους λόγους θα τα βάλει (…)Την πίεζαν σε θέματα που αφορούσαν την προσωπικότητά της, την δραστηριότητά της, την εμφάνισή της, μέχρι που κάποια στιγμή της είπαν ακόμα και για τα νύχια της. Της είπαν δεν θα χορέψεις γιατί έχεις βαμμένα κόκκινα τα νύχια σου. Πού ξανακούστηκε αυτό; Την έβρισαν, την έφτυσαν και στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν».

«Τα νύχια ήταν η αφορμή. Γενικά με ενοχλούσαν. Δεν ήθελαν να μπω στην κλίκα τους. Με είχαν απειλήσει και μου είχαν πει να φύγω από την Κομοτηνή», ανέφερε στη Ζήνα Κουτσελίνη η φοιτήτρια.

 Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε: «Μου ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό.  Κανένας δεν μου μιλούσε όταν επέστρεψα στη σχολή. Τα παιδιά δεν μιλούν γιατί θέλουν να πάρουν και το πτυχίο τους. Οι κοπέλες που με χτύπησαν ήρθαν στο νοσοκομείο τις ημέρες που νοσηλευόμουν και η μία μάλιστα με ειρωνεύτηκε λέγοντάς μου: “Δεν πειράζει. Και εγώ στις 4 Μαϊου θα κάνω χειρουργείο”. Τότε τις συνέλαβαν».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, -όπως αποκάλυψε ο κύριος Μαντούβαλος, η κοπέλα κόπηκε στο μάθημα παραδοσιακών χορών, στην πρόβα του οποίου έγινε το τραγικό περιστατικό, απουσία του αρμόδιου καθηγητή.

Στην εκπομπή του STAR, μίλησε και ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθ. Καραμπίνης τονίζοντας:  «Το έμαθα πολύ αργά το περιστατικό, ένα μήνα μετά. Περιμένω το πόρισμα της ΕΔΕ. Θα ασκήσω πειθαρχικό έλεγχο και θα το στείλω και στη δικαιοσύνη. Κανένας δεν μπορεί να ασκεί μπούλινγκ. Ξέρω τι σημαίνει».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τους έφταιγε ακόμα και το ότι είναι 30αρα!-Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε στα ΤΕΦΑΑ για τα νύχια της

Η φοιτήτρια θύμα bullying περιγράφει τον τρόμο που έζησε

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ φοιτήτριας στα ΤΕΦΑΑ: Την απαξίωσαν, την χτύπησαν και τώρα απειλούν πως θα την κόψουν στο εξάμηνο!

ΕΔΕ για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτήτριας στην Κομοτηνή - Την "ΕΛΙΩΣΑΝ" γιατί είχε κόκκινα νύχια!

Άγριος ξυλοδαρμός φοιτήτριας στην Κομοτηνή– Την ΣΑΠΙΣΑΝ στο ξύλο γιατί δεν είχε… ωραία νύχια!

Η φοιτήτρια θύμα bullying περιγράφει τον τρόμο που έζησε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top