Τους έφταιγε ακόμα και το ότι είναι 30αρα!-Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε στα ΤΕΦΑΑ για τα νύχια της

Στο πλευρό της οι γονείς της-Υπέστη άγρια σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από συμφοιτήτριές της

Τους έφταιγε ακόμα και το ότι είναι 30αρα!-Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε στα ΤΕΦΑΑ για τα νύχια της

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η φοιτήτρια που έπεσε θύμα άγριας σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης μέσα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, από δυο συμφοιτήτριές της, οι οποίες έκριναν πως το… παρουσιαστικό της, δεν ανταποκρινόταν στα δικά τους standards.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η καταγγέλλουσα Ματίνα Παππά, απαξιώθηκε, περιφρονήθηκε, έγινε περίγελος, και στο τέλος την έστειλαν στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στην ψυχή και στο σώμα.

Τα όσα περιέγραψε στο star.gr ο δικηγόρος της, Πέτρος Μαντούβαλος, είναι εξοργιστικά και εξωφρενικά εν έτει 2017.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς σε αυτήν φέρονται να εμπλέκονται και καθηγητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η φοιτήτρια, γνώριζαν και συγκάλυπταν αυτά που συνέβαιναν, ενώ ένας εξ΄αυτών της είχε πει: «Πρόσεξε μην βγούμε στα μανταλάκια».

ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… 30ΑΡΑ!

Σε νέα επικοινωνία που είχε το star.gr με τον Πέτρο Μαντούβαλο, δικηγόρο της φοιτήτριας, μας αποκάλυψε πως οι δυο νεαρές συμφοιτήτριες της, ενοχλούνταν ακόμα και από την ηλικία της!

«Την έλεγαν μεγάλη, επειδή είναι 30 ετών. Δηλαδή αν είσαι 30αρης, ψηλός, κοντός, χοντρός ή αδύνατος, τις προδιαγραφές τις ορίζουν οι κυρίες που έκαναν το bullying. Ήταν χρόνια συμπεριφορά αυτή. Την είχαν απομονώσει από μια παρέα όπου έκαναν αυτές κουμάντο».

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, το αφόρητο bullying και την νοσηλεία της στο Σισμανόγλειο (δις), η Ματίνα Παππά προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Αν και οι σωματικές της πληγές έχουν αρχίσει να κλείνουν, φαίνεται πως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις πληγές στην ψυχή της, καθώς αυτές θα πάρει χρόνο μέχρι να επουλωθούν:

«Έχει πιεστεί πάρα πολύ. Είναι ένα λυπηρό πράγμα. Το βλέπεις και στεναχωριέσαι» δήλωσε στο star.gr ο κος Μαντούβαλος.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ

Μετά τα παραπάνω, οι γονείς της Ματίνας, ταξίδεψαν από τα Γιάννενα στην Κομοτηνή για να είναι στο πλευρό της.

«Είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και με πολλή αγωνία. Ο Πρύτανης την είδε 3 φορές την Ματίνα. Είναι πολύ πεσμένη με την όλη διαδικασία» δήλωσε ο δικηγόρος της στο star.gr.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ-Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, καθώς εξ΄αρχής ο δικηγόρος της Ματίνας Παππά, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

«Μεταβήκαμε στην εισαγγελία της Κομοτηνής και καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στον κο εισαγγελέα η οποία θα συσχετιστεί μαζί με την πορεία της μηνύσεως που έχει γίνει στις δυο φοιτήτριες, για να ερευνηθεί το γεγονός της παραλήψεως, της συμμετοχής, της αποκρύψεως στοιχείων από μέλη του διδακτικού προσωπικού ή από μέλος του διδακτικού προσωπικού, που γνώριζε την κατάσταση της βίαιης ψυχολογικής και σωματικής συμπεριφοράς φοιτητριών εναντίον και εις βάρος της κυρίας Παππά και το απέκρυπτε (…)Αν υπάρχουν καθηγητής ή καθηγητές που γνώριζαν ότι υπήρχαν γεγονότα αποκρουστικής βίας εις βάρος φοιτητών, θα ελεγχθούν και αυτό καταθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά, για την οποία δηλώσαμε και την παράστασή μας σαν πολιτική αγωγή, σε ο,τι χρειαστεί, σε ο,τι συμβεί και σε ο,τι προκύψει» εξήγησε στο star.gr ο κος Μαντούβαλος.

Παράλληλα όπως μας είπε, έχει συντάξει ειδική αναφορά προς τον κο Πρύτανη:

«Η συμπεριφορά του είναι πατρική απέναντι στη Ματίνα από την στιγμή που έμαθε –καθυστερημένα- το γεγονός (δεν τον είχαν ενημερώσει και δεν το γνώριζε από τους καθηγητές). Πώς είναι δυνατόν να χτυπήθηκε φοιτήτρια στον Πανεπιστημιακό χώρο να έχει πάει με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και να μην το γνωρίζει ο Πρύτανης;» αναρωτήθηκε ο κος Μαντούβαλος και πρόσθεσε:

«Με δέχτηκαν στο πρυτανικό γραφείο και συζητήσαμε όλη αυτή την κατάσταση. Τους κατέθεσα αναφορά συγχρόνως, με την οποία τους ζητώ να γίνει ΕΔΕ την οποία έχει διατάξει ο Πρύτανης ώστε να ενημερωθούμε για την πορεία και τις κυρώσεις που θα τύχουν. Μου είπαν ότι έχει οριστεί καθηγητής της Νομικής που θα κάνει την ΕΔΕ, και από εκεί και πέρα με απόλυτη εμπιστοσύνη στα χέρια του Πρύτανη ακολουθείται η πειθαρχική διαδικασία, και με απόλυτη εμπιστοσύνη στα χέρια της εισαγγελία, ακολουθείται η ποινική διαδικασία», κατέληξε.

 

Της Χριστίνας Βεργιώτη.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top