ΕΔΕ για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτήτριας στην Κομοτηνή - Την "ΕΛΙΩΣΑΝ" γιατί είχε κόκκινα νύχια!

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης

Η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού της φοιτήτριας των Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής από δύο συμφοιτήτριες της προκάλεσε την παρέμβαση του Πρύτανη  του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. 

Ο πρύτανης Αθανάσιος Καραμπίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τα όσα καταγγέλλει πως βίωσε η φοιτήτρια μέσα στην ίδια της τη σχολή. Όταν όπως είπε οι συμφοιτήτριες της, την ξυλοκόπησαν κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χωρών, γιατί είχε βάψει κόκκινα τα νύχια της.

Όπως υποστηρίζει η φοιτήτρια, ο εκφοβισμός της από την συγκεκριμένη παρέα συνεχίζεται, ενώ καταγγέλλει πως όλο αυτό συμβαίνει με την συμμετοχή του καθηγητή που της ζήτησε να συγκαλύψει τον ξυλοδαρμό της, για να μην βγουν τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα μανταλάκια.

;Όπως μεταδώσαμε προ ημερών στο star.gr, η άτυχη φοιτήτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις μέρες στο νοσοκομείο, ενώ για να αναρρώσει πλήρως πέρασαν περίπου 2 εβδομάδες από το βίαιο περιστατικό .

Η νέα υπόθεση bullying, που θυμίζει πολύ την ιστορία του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Τις επόμενες μέρες μάλιστα η φοιτήτρια θα υποβάλλει μήνυση και προς τον καθηγητή της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top