Δίδυμοι αριστούχοι πέρασαν μαζί στο Πολυτεχνείο!

Έτσι από συμμαθητές θα είναι πλέον και συμφοιτητές!

Δίδυμοι αριστούχοι πέρασαν μαζί στο Πολυτεχνείο!

Διπλή χαρά έχει η οικογένεια του Χρήστου και του Θεόδωρου Ιωαννίδη, αφού τα δίδυμα αδέλφια πέτυχαν το στόχο τους και πέρασαν μαζί στο Πολυτεχνείο! Έτσι από συμμαθητές θα είναι πλέον και συμφοιτητές!

Οι αριστούχοι Χρήστος και Θεόδωρος, τελειόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, συγκέντρωσαν 19.076 και 18.605 μόρια, αντίστοιχα, βαθμολογία που τους εξασφαλίζει την είσοδο στο Πολυτεχνείο (ΑΠΘ) και συγκεκριμένα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Χρήστος Ιωαννίδης

«Από μικρός ενδιαφερόμουν για τα αυτοκίνητα, τα τελευταία χρόνια και για τους υπολογιστές. Ίσως αργότερα ακολουθήσω κάτι που θα συνδυάζει και τα δύο. Το ίδιο ενδιαφέρον έχει και ο αδελφός μου, άρα μάλλον θα είμαστε συμφοιτητές» δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Χρήστος.

Ο δίδυμος αδελφός του έμαθε τα νέα από το τηλέφωνο, καθώς βρίσκεται σε διακοπές, και χάρηκε δύο φορές -όπως πάντα στην κοινή τους πορεία.

Θεόδωρος Ιωαννίδης

Ο Χρήστος θυμάται ότι την τελευταία χρονιά, το διάβασμα ήταν πολύ απαιτητικό και αναγκάστηκαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη κάποιες αθλητικές τους δραστηριότητες (ποδόσφαιρο) για να επικεντρωθούν στον στόχο τους. «Κάποιες περίοδοι μέσα στη χρονιά, όπως όταν είχαμε τα διαγωνίσματα, ήταν πολύ δύσκολες» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top