Σπάνιο ριφιφί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας! Γκρέμισαν τοίχο-’Εβγαλαν ακόμα και το φίλτρο του απορροφητήρα! ΦΩΤΟ star.gr

Έκαναν το σπίτι ηλικιωμένης άνω κάτω, δεν βρήκαν τίποτα και αποχώρησαν με φιάλες ουίσκι-Πρώτη ανάρτηση: 22-06-2017 20:10

Ριφιφί σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας!

«Φοβάμαι πλέον να κοιμηθώ στο σπίτι μου», αναφέρει αποκλειστικά στο star.gr, μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς πριν από λίγες ημέρες της διέρρηξαν το σπίτι στο κέντρο της Αθήνας με τον πιο πρωτοφανή τρόπο!

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως οι σπείρες, χρησιμοποιούσαν την μέθοδο του ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία, επιχειρήσεις με προϊόντα αξίας ή σε σπίτια πλουσίων!

Όμως πλέον η εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και οι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί! Την μέθοδο αυτή διάλεξαν οι διαρρήκτες του σπιτιού της 80χρονης! Τι έκαναν; Παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος που ήταν ξενοίκιαστο, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και αφού τρύπησαν και ένα ξύλινο έπιπλο, πέρασαν στο διαμέρισμά της. Ευτυχώς εκείνη απουσίαζε.

Την διάρρηξη αντιλήφθηκε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που είναι επί της οδού Πιπίνου στις 5 το απόγευμα της 16ης Ιουνίου.  Είδε την πόρτα ενός ξενοίκιαστου –εδώ και ενάμιση χρόνο-διαμερίσματος ανοιχτή και παραβιασμένη, καθώς δεν είναι ασφαλείας. Μπήκε μέσα και αντίκρυσε μια τεράστια τρύπα στον τοίχο! Διαπίστωσε τι είχε συμβεί στο ισόγειο διαμέρισμα της 80χρονης και την ενημέρωσε αμέσως!

«Ήρθα στο σπίτι και αντίκρυσα το απόλυτο χάος! Τα είχαν σηκώσει όλα, λες και είχα τίποτα να πάρουν! Φτωχή γυναίκα είμαι! Να φανταστείτε μόνο κάτι ουίσκι βρήκαν και πήραν», σημειώνει η ίδια.

Όπως αποκάλυψε στo star.gr, οι δράστες επιχείρησαν πρώτα να μπουν στο διαμέρισμα μέσα από το φωταγωγό. Έτσι έσπασαν ένα τζάμι, όμως είχε κάγκελα και δεν τα κατάφεραν.

«Έψαξαν τα πάντα στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο και την κουζίνα! Μέχρι και το φίλτρο του απορροφητήρα μου έβγαλαν! Μου άδειασαν τις ντουλάπες μου, τα ράφια μου όλα… Δεν πίστευα στα μάτια μου! Και όλα αυτά για να μου πάρουν 7 ποτά», εξήγησε η ηλικιωμένη στο star.gr προσθέτοντας «Δεν αισθανόμαστε ασφαλής ούτε μέσα στα σπίτια μας. Η αστυνομία που είναι; Η πολιτεία τι κάνει;»

Οι δράστες αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, διαπίστωσαν πως δεν είχε τίποτα αξίας και προφανώς απογοητευμένοι έφυγαν σαν κύριοι. Όμως αυτή η γυναίκα είναι τρομοκρατημένη και τα βράδια δεν κοιμάται…

Να σημειωθεί ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας.

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

email:mkipreou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top