Πως δρουν οι «αόρατοι» τζιχαντιστές –ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και στην Ελλάδα

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες

Είναι σχεδόν αδύνατο για τις ελληνικές αρχές να εντοπίσουν τους αόρατους τζιχαντιστές, που έχοντας ευρωπαϊκό διαβατήριο, διασχίζουν τη χώρα μας, για να ενεργοποιήσουν κοιμώμενους πυρήνες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. 

Τη δράση τους ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ο Ηλίας Παπανικολάου.

«Η χώρα μας βρίσκεται ξανά σε κόκκινο συναγερμό. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε σε τόσο κρίσιμη κατάσταση μετά το μεγάλο κύμα του μεταναστευτικού που είδαμε όλοι πως εξελίχτηκε. Ράκκα και Μοσούλη είναι δύο μέτωπα, τα οποία δεν εξελίσσονται σωστά για τους δυτικούς, διότι εκεί υπάρχει μια μίξη ανθρώπων. Οι τζιχαντιστές είναι μαζί στα ίδια σπίτια, στους ίδιους δρόμους, στις ίδιες πλατείες και πολεμούν με αμάχους δίπλα τους, με γυναίκες, παιδιά, ανάπηρους, άρα είναι πολύ δύσκολο για τις αρχές εκεί, για τους Ιρακινούς και τους Κούρδους να ξεκαθαρίσουν την ήρα από το στάρι», είπε αρχικά ο κ.Παπανικολάου.

«Η κατάσταση γίνεται δύσκολη για εμάς διότι εμείς είμαστε η πύλη της Ευρώπης. Οι δρόμοι όμως πια δεν είναι οι νόμιμες οδοί, οι δρόμοι είναι οι σκοτεινές οδοί που εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι που έχουν ευρωπαϊκό διαβατήριο. Βέλγοι, Γάλλοι, Γερμανοί που στρατολογήθηκαν από τον ISIS, πέρασαν στην Συρία πριν από δύο χρόνια, δεν υπάρχει καμιά καταγραφή για αυτούς κάπου για να ξέρουμε τα ονόματα και τα στοιχεία τους. Και αυτοί με το που θα πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα από τις παράνομες οδούς,έχουν κάθε άνεση να πάρουν το αεροπλάνο και να μεταφερθούν πίσω στις πατρίδες τους. Ένα πράγμα μας σώζει από αυτούς, η αλαζονεία τους. Τα social media είναι γεμάτα με φωτογραφίες τους, έτσι αν οι αρχές κάνουν σωστή και συγκροτημένη δουλειά θα μπορέσουν να τους εντοπίσουν», πρόσθεσε ο ίδιος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top