SMS-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ των απαγωγέων Λεμπιδάκη στην οικογένεια: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς»

Η ομηρεία του επιχειρηματία μετρά ήδη 82 μέρες και επικρατεί… σιωπή

H ομηρεία του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετρά ήδη 82 μέρες και η....απόλυτη σιωπή των απαγωγέων έχει βυθίσει σε απόγνωση τους δικούς του ανθρώπους. Ήταν πριν από περίπου 33 ημέρες, όταν η οικογένεια πήρε ένα τελευταίο - σκληρό - μήνυμα από τους απαγωγείς, που δείχνει πως πρόκειται για ανθρώπους αδίστακτους και...καλά διαβασμένους!

«Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

Προσπαθώντας να μην κάνουν...λάθη , που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη τους , οι δράστες «επικοινωνούσαν» με την οικογένεια,  μέσω sms, από κινητά τηλέφωνα... μιας χρήσης, καταχωρημένα σε ανθρώπους- φαντάσματα.

Το πρώτο μήνυμα έφτασε στο κινητό του αδελφού του θύματος, περίπου 20 ημέρες μετά την απαγωγή,  με την....απαίτηση του εξωφρενικού ποσού των 100 εκ ευρώ! Στη συνέχεια,  έπεσαν στα 70 εκατομμύρια, για να... καταλήξουν τελικά στα 50.

Μετά από μια αγωνιώδη προσπάθεια, η οικογένεια Λεμπιδάκη ενημέρωσε τους απαγωγείς πως δεν μπόρεσε συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ.

Η τελευταία φορά που οι δράστες έστειλαν... απόδειξη ζωής του επιχειρηματία, ήταν στις 25 Απριλίου. Μιλώντας στην κάμερα, ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης αναφερόταν στην επικαιρότητα, ώστε να μην υπάρχει η υποψία, πως το πλάνο είχε τραβηχτεί σε άλλη χρονική στιγμή.

«Είμαι καλά, μου φέρονται σωστά. Δεν μου έχουν κάνει κακό. Είδα χθες τις ειδήσεις, ότι στις γαλλικές εκλογές βγήκε ο Μακρόν».

Από τότε έχουν περάσει 53 ολόκληρες ημέρες και οι κακοποιοί δεν έστειλαν κανένα άλλο σημάδι, που να αποδεικνύει ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ακόμη ζωντανός. Εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν πάψει οποιαδήποτε προσπάθεια συναλλαγής με την οικογένεια, η οποία ανεβαίνει έναν ατελείωτο Γολγοθά αγωνίας και τρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top