ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τη Βρίσα: Ο γιος της 43χρονης Ελένης στα συντρίμμια που έχασε τη ζωή της η μητέρα του

Μπήκε στο πατρικό του προκειμένου να μαζέψει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί (VIDEO)

Ο γιος της Ελένης Βαληλή με τη βοήθεια κατοίκων και διασωστών μπήκε μέσα στο πατρικό του στο χωριό Βρίσα, εκεί όπου καταπλακώθηκε και άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα του, μετά τον καταστροφικό σεισμό της Δευτέρας, προκειμένου να μαζέψει όσα πράγματα μπορεί.

«Θα αναδιοργανωθούμε, θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον και όλα αυτά θα τα ξανά στρώσουμε, γιατί εδώ πρέπει να ξανά γελάσουν παιδιά» δήλωσε ο 23χρονος Σταύρος στην κάμερα του Star.

Με όση δύναμη του έχει απομείνει, προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά τον θάνατο της μητέρα του και τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επεμβάσεις στη λεκάνη και το ισχίο. Η ζωή συνεχίζεται μας λέει:

«Πρέπει να ξανά γίνει το πανηγύρι τον 15Αυγουστο, αν όχι φέτος, του χρόνου εδώ πρέπει να έχουμε γλέντια!! Αναγκαστικά και υποχρεωτικά» πρόσθεσε.

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ ΒΡΙΣΑ

Μόνο με την παρουσία διασώστη επιτρέπεται πλέον η είσοδος στους κατοίκους της Βρίσας, καθώς πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε και νέα σεισμική δόνηση που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη την είσοδο μέσα στο χωριό.

Οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της Βρίσας συνεχίζουν να μπαίνουν στα μισογκρεμισμένα σπίτια τους με τη βοήθεια των διασωστών και φορώντας κράνη, για να πάρουν προσωπικά τους αντικείμενα.

Με γρήγορες κινήσεις τοποθετούν σε κούτες, σακκούλες και σεντόνια ο,τι προλαβαίνουν. Όσο οι μέρες περνούν τόσο συνειδητοποιούν το κακό που τους έχει βρει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top