Συναυλία αγάπης και ελπίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Από τον Δήμο Αμαρουσίου

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας, ο δήμος Αμαρουσίου διοργάνωσε την Πέμπτη μεγάλη συναυλία με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τη συμμετοχή χορωδίας 300 παιδιών.

Παρά τη βροχή, εκατοντάδες παιδιά ένωσαν τις φωνές τους με τις μελωδίες που έπαιξε στο πιάνο ο Γιώργος Χατζηνάσιος και μάγεψαν τον κόσμο που μαζεύτηκε στο Μαρούσι για να τα απολαύσει εν δράσει.

«Εδώ στη στοά Καλατράβα, στο σημείο σύμβολο, βρισκόμαστε για να πάμε το Μαρούσι μπροστά!  Μπροστά στην ανάπτυξη, μπροστά στη δυνατότητα να επιχειρήσουμε μέσα από τον Παγκόσμιο προορισμό της υγείας, του επιχειρείν και της άθλησης και βέβαια μαζί με τα 300 παιδιά επί σκηνής να τραγουδήσουμε για το όνειρο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και του Ομίλου για την UNESCO βορείων προαστίων Αττικής.

«Έχουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων της UNESCO Βορείων Προαστίων με ένα ηχηρό μήνυμα, αισιοδοξίας, ελπίδας, αλληλεγγύης, μέσα απ΄τις φωνές των παιδιών θέλουμε να μεταδώσουμε σε όλους ένα ανοικτό κάλεσμα να αγκαλιάσουν τον όμιλο»,  δήλωσε η επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων Αττικής, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top