ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ για το γλέντι της ντροπής στο Μενίδι! Έπεσαν 25 πυροβολισμοί

Αδέσποτες σφαίρες προσγειώνονται καθημερινά σε μπαλκόνια και αυτοκίνητα

Έναν καθημερινό εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι του Μενιδίου, η οργή των οποίων έχει πλέον ξεχειλίσει μετά τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου μέσα στην αυλή του σχολείου του, κατά τη διάρκεια της γιορτής για το τέλος της σχολικής γιορτής.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία κατοίκου για το γλέντι της ντροπής, όπου φέρεται να έπεσαν οι πυροβολισμοί για τη μη προφυλάκιση γυναίκας Ρομά, η οποία είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

«Εκείνη τη νύχτα έπεσαν 25 πυροβολισμοί. Βγαίνουμε έξω από το σπίτι και αναρωτιόμασταν τι έγινε. Αυτοί όποτε πουλάνε ναρκωτικά πυροβολούν στον αέρα προειδοποιητικά για να πάνε περισσότεροι πελάτες. Όσες φορές πυροβολήσουν, τόσοι θα πάνε», λέει κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δεν θέλει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του γιατί φοβάται.

Μετά την τραγωδία στον 6ο Δημοτικό Σχολείο τα στόματα των κατοίκων αρχίζουν και ανοίγουν.

Όπως λένε κάθε βράδυ ακούνε πυροβολισμούς και κρύβονται γιατί δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει.

«Πολλές φορές έχουν πέσει σφαίρες πάνω στο αυτοκίνητό μου. Ευτυχώς έκανε δεξιά και η σφαίρα βρήκε το καπό και γλίτωσα», λέει στην κάμερα του Star ένας κάτοικος.

«Γνωρίζω άνθρωπο που πέρασε σφαίρα ξυστά από το κεφάλι του γιατί οι Ρομά πυροβολούσαν σε γλέντι», προσθέτει ένας ακόμα κάτοικος.

Οι περιγραφές τους είναι συγκλονιστικές. Όλοι τους έχουν να διηγηθούν ένα περιστατικό με αδέσποτες σφαίρες.

Κάτοικος μάλιστα του Μενιδίου δείχνει στην κάμερα του Star σφαίρες που έχει μαζέψει από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

«Μετακινήθηκα λίγο δεξιά και για καλή μου τύχη έσκασε μια σφαίρα ακριβώς δίπλα μου», λέει.

Ο κύριος Χαρίλαος Τάταρης περιέγραψε στον Star πώς αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε την κόρη του  την ώρα που έπαιζε στο νηπιαγωγείο.

«Είχαν ειδοποιήσει ασθενοφόρο, ήρθε, το παιδί είχε αίματα στο κεφάλι και ένα πρήξιμο στο μάγουλο και φανταστήκαμε ότι ήταν από το πέσιμο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί από σφαίρα», λέει συγκλονισμένος.

Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι οι κάλυκες στα μπαλκόνια τους έρχονται από το Ζεφύρι. Όπως λένε οι Ρομά έχουν στην κατοχή τους Καλάσνικοφ και διάφορα άλλα όπλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top