ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ στην Κέρκυρα: Ξεσπά ο ξάδερφος του θύματος-Ο δράστης τον έσφαξε με 5 μαχαιριές

Ο 30χρονος πίστευε πως ο 52χρονος διατηρούσε δεσμό με την σύζυγό του και τον δολοφόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, από το άγριο έγκλημα πάθους που συνέβη την Τετάρτη μπροστά στα μάτια εργαζομένων και πελατών, μέρα μεσημέρι, στην ψησταριά «Λευκός Πύργος», που βρίσκεται στην  Εθν. Αχιλλείο, στη διασταύρωση Βυρού.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 30χρονος απατημένος (όπως δηλώνει) σύζυγος, μπούκαρε με μαχαίρι στο ψητοπωλείο, λογομάχησε με τον 52χρονο ιδιοκτήτη του μαγαζιού και τον μαχαίρωσε απανωτά.

Λίγη ώρα αργότερα, μπήκε στο αυτοκίνητό του «λουσμένος» στο αίμα. Λίγο πιο κάτω πέταξε το μαχαίρι και πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και παραδόθηκε.

Στην ομολογία του, ο 30χρονος Αλβανός δράστης υποστήριξε πως σκότωσε τον 52χρονο επειδή διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγό του, η οποία επίσης εργαζόταν στο ψητοπωλείο.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης της ψησταριάς δυστυχώς, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματα του.

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κέρκυρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ξάδερφος του θύματος ξέσπασε, λέγοντας:

«Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Ένα παιδί που μεγάλωσε ορφανό και ήταν βιοπαλαιστής. Ήταν ελεύθερος. Η σύζυγος του δράστη εργαζόταν στο μαγαζί του».

Και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος και πολύ αγαπητός στους συνομήλικούς του. Το μόνο του πάθος ήταν το ποδόσφαιρο».

ΤΟ ΘΥΜΑ

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ «ΚΑΚΟ»

«Εμφανίστηκε στο μαγαζί του ο δράστης, επιβεβαίωσε την ταυτότητά του και άρχισε αμέσως να τον χτυπά με το μαχαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό είχε τελειώσει όλη η ιστορία(…)Είχε κόσμο το μαγαζί. Κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Τα παιδιά του delivery είχαν φύγει. Μάλλον πήγε, πάρκαρε, είδε πως είχαν φύγει η ντελιβεράδες, μπήκε μέσα, ζήτησε την επιβεβαίωση της ταυτότητας υπήρξε μια λογομαχία.  Αμέσως μετά έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπάει. Τον έσφαξε μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων και των πελατών του καταστήματος. Τον μαχαίρωσε πέντε φορές».

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Η μητέρα του ζει, ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 18 ετών και από τότε πάλευε μόνος του. Είχε μια μόνο αδερφή και εργαζόταν στο κατάστημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top