«Μαμά με βιάζει ο παππούς» - Ανατριχιαστική υπόθεση ΣΟΚΑΡΕΙ τον Βόλο

Οι καταγγελίες, η προφυλάκιση και οι κατηγορίες

«Μαμά με βιάζει ο παππούς» - Ανατριχιαστική υπόθεση ΣΟΚΑΡΕΙ τον Βόλο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την είδηση ότι ένας ηλικιωμένος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την ίδια του την εγγονή, ηλικίας μόλις 11 ετών!

Εναντίον του 70χρονου άντρα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση (για πράξη τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών (τετελεσμένη και σε απόπειρα) και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από καταγγελίες που φέρονται να έκαναν οι γονείς του παιδιού. 

Η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα ύστερα από τρεις μήνες και προκαλεί σοκ στην πόλη.

Την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές τον περασμένο Μάρτιο η μητέρα του κοριτσιού και η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές, υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, και πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top