ΜΥΣΤΗΡΙΟ η εξαφάνιση 57χρονου- Το φαγητό του μουχλιασμένο στο τραπέζι κι εκείνος άφαντος!

Η οικογένεια του Νίκου Γιαμαλίδη δεν μπορεί να ησυχάσει

Εξαφάνιση-μυστήριο 57χρονου- Το φαγητό του μουχλιασμένο σ

Οκτώ μήνες ατέλειωτης αγωνίας έχουν περάσει για την οικογένεια του 57χρονου Νίκου Γιαμαλίδη, που εξαφανίστηκε την Κυριακή 9 ή την  Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο 57χρονος έμενε μόνος του στο ιδιόκτητο διαμέρισμα του στην περιοχή  Παναγία  Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη. Το πιάτο με το φαγητό του βρέθηκε μουχλιασμένο στο τραπέζι και το κινητό του με τον φορτιστή στην πρίζα. Φαίνεται ότι κάτι ή κάποιος τον έβγαλε από το σπίτι ξαφνικά, ενώ συναγερμό σήμαναν οι γείτονές του.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» απευθύνθηκε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενε ο Νίκος, όταν αντιλήφθηκε την εξαφάνισή του. Είχε συναντήσει τον αγνοούμενο ένα πρωί και της διηγήθηκε ότι είχε πάει για πεζοπορία και μπήκε καταλάθος σε ένα χώρο, πιθανότατα στρατόπεδο. Τον άφησαν να φύγει ώρες μετά, αφού διαπίστωσαν ότι είχε κάνει όντως λάθος.

Η νύφη του Νίκου Γιαμαλίδη μίλησε στην ίδια εκπομπή λέγοντας ότι «κάτι ξαφνικό του έτυχε». «Οι μακρινοί περίπατοι ήταν  η καθημερινότητα του. Πήγαινε στην Επανωμή το καλοκαίρι και σε πολλά άλλα μέρη. Στον Χορτιάτη, στον Λαγκαδά και αλλού. Μπορεί να περπατούσε και δέκα και είκοσι χιλιόμετρα. Φοβάμαι μήπως έπαθε κάτι εκεί…» είπε. Τον περιέγραψε σαν έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, που δεν προκαλούσε.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο αγνοούμενος έφυγε από το σπίτι του στα πεταχτά, με σκοπό να επιστρέψει για να συνεχίζει το γεύμα του. Το τι μεσολάβησε, παραμένει άγνωστο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top