ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Φώτο και video μέσα από το «κολαστήριο» του 52χρονου «τυφλού» βιαστή στη Δάφνη

Οι χώροι όπου μια 20χρονη φοιτήτρια έζησε τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά, φωτογραφίες και video μέσα από το ημιυπόγειο της Δάφνης, εκεί όπου πριν από περίπου ένα μήνα, μια 20χρονη φοιτήτρια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 52χρονου «τυφλού» άνδρα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος αφού νάρκωσε την φοιτήτρια με αιθέρα, στη συνέχεια την έδεσε με ιμάντες, την βίασε αρκετές φορές και την κακοποίησε, βγάζοντας πάνω της, τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τους χώρους του διαμερίσματος της οδού Όθωνος όπου εκτυλίχθηκε όλη η φρίκη.

Η νεαρή κοπέλα είχε απαντήσει σε αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος για βοήθεια στο σπίτι, και έτσι βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Όπως σας έχουμε ήδη μεταδώσει, η 20χρονη εργάστηκε κανονικά για δυο ημέρες ωστόσο την τρίτη ημέρα όλα άλλαξαν. Ο 52χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά είχε δόλιο σκοπό.

Η 20χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί  όταν έφθασαν στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, ο 52χρονος τους άνοιξε, τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί. Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 22χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.  Η 20χρονη κοπέλα ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

Σοκαριστική είναι και η περιγραφή ενός από τους αστυνομικούς που μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Όθωνος στη Δάφνη, προκειμένου να σώσουν την 20χρονη φοιτήτρια από τα χέρια του 52χρονου «τυφλού» βιαστή της Δάφνης.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ USB ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

«Τον ρωτήσαμε τι ώρα έφυγε η κοπέλα από το σπίτι του. Απάντησε πως είχε φύγει πολλές ώρες πριν, με κάποιον αλλοδαπό φίλο της. Του ζητήσαμε να μπούμε μέσα να ψάξουμε κάποιο στοιχείο που ίσως μας οδηγήσει στην κοπέλα. Μου είπε πως επειδή είναι τυφλός δεν είναι σε θέση να δει τις αστυνομικές μας ταυτότητες, οπότε δεν μας επέτρεψε να μπούμε μέσα γιατί φοβόταν. Επειδή όταν μας μιλούσε έκανε κάποια σύσπαση του προσώπου του, καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι μείναμε έξω από το σπίτι. Μόλις ακούσαμε ένα βογκητό, σπάσαμε την πόρτα και μπήκαμε μέσα».

ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ

«Βρήκαμε την κοπέλα δεμένη χειροπόδαρα με ειδικούς ιμάντες, να φορά τη στολή καμαριέρας, με μάσκα στα μάτια και φιμωμένη με μαύρη μονωτική ταινία. Μόλις της βγάλαμε την μάσκα που φορούσε στα μάτια και κόψαμε τη μονωτική ταινία, με την οποία την είχε φιμώσει. Ψέλλισε: “Μην μου κάνετε κακό”».

ΣΩΣΤΕ ΜΕ!

«Της εξηγήσαμε πως είμαστε αστυνομικοί. Όταν πηγαίναμε προς την έξοδο για να δούμε αν έρχεται το ασθενοφόρο, μας έλεγε
“σας παρακαλώ μην φύγετε.Σώστε με”. Το χέρι της είχε πάθει αγκύλωση και δεν μπορούσε να περπατήσει. Έπεφτε πάνω μας!».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top