ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ στο νοσοκομείο για ένα λάθος στη… φορολογική δήλωση

Άγρια επίθεση μέσα στην επιχείρησή του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συγχωριανό του μέσα στην επιχείρησή του.

Όπως αναφέρει το onlarissa ο 58χρονος κάτοικος Βασιλικής πήγε στη δουλειά του όταν ξαφνικά εισέβαλε μέσα σε αυτό ένας 56χρονος συγχωριανός του και τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, τηλεφώνησε σε εφημερίδα των Τρικάλων και είπε ότι θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως μετά βγήκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου του σπιτιού του και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, όπως και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας έφτασαν στο σημείο και μετά από πολύ συζήτηση τον έπεισαν να απομακρυνθεί από τη βεράντα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων.

Ο 58χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε από τους γιατρούς εξαιρετικά σοβαρή.

Όσο για τα αίτια της επίθεσης; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένα λάθος που είχε γίνει στη φορολογική του δήλωση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top