«Ζητούσαμε ΨΩΜΙ και μας έδινε ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.Να πεθάνει» - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ από την κόρη του 55χρονου που κακοποιούσε τα παιδιά του

Νέα στοιχεία για τον άνδρα που σάπιζε στο ξύλο τα παιδιά του και προφυλακίστηκε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στα χέρια του ίδιου της του πατέρα αποκάλυψε μια από τις κόρες του 55χρονου, ο οποίος προφυλακίστηκε για άγρια ενδοοικογενειακή βία και ειδικότερα για την βάναυση κακοποίηση της 14χρονης κόρης του.

Η κόρη από τον πρώτο γάμο του 55χρονου μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” για την φρίκη που έζησε, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει...θανατική ποινή για τον άνδρα, τον οποίο όπως είπε δεν θεωρεί πατέρα της.

«Τα ίδια ακριβώς έκανε και σε εμένα. Μου πατούσε το λαιμό. Ήμουν 13 ετών. Είχα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, το προτιμούσα από το να τρώω ξύλο. Φοβόμασταν να ζητήσουμε ακόμη και ένα 100στάρικο για να αγοράσουμε ψωμί. Όποιος το ζήταγε, έτρωγε σφαλιάρα», είπε χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας ότι χτυπούσε πολύ και την μητέρα της.

«Χτυπούσε υπερβολικά τη μητέρα μου για ασήμαντους λόγους. Την είχε κλεισμένη ένα μήνα σε ένα δωμάτιο και οι γείτονες έφεραν την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε σε άλλο σημείο «η μητέρα μου φοβόταν, μόνο τον άρρωστο πατέρα της είχε δίπλα της. Όταν μια φορά τον έβαλε φυλακή, η αδελφή και διάφορα άλλα άτομα από την πλευρά του πατέρα μου, την απείλησαν ότι θα της πάρουν τα παιδιά και πως δεν θα μας ξαναδεί» .

«Απαγορευόταν να πάμε στις κούνιες, να κοιτάμε από το παράθυρο, απαγορευόντουσαν τα πάντα. Χτυπούσε πολύ άσχημα, τα χαστούκια δεν ήταν τίποτα για αυτόν. Άρπαζε ότι έβρισκε και μας χτύπαγε», τόνισε η ίδια, έχοντας γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα. 

Όπως είπε, όλοι γνώριζαν στην γειτονιά και στον κύκλο τους για τα μαρτύρια που περνούσαν.

«Το ήξεραν και οι δάσκαλοι και η γειτονιά….  Όταν χώρισε με τη μητέρα μου, της είχε πει ότι θα την βάλει κάτω από τσιμέντο θα την θάψει και δεν θα την βρούμε», είπε χαρακτηριστικά .

«Όταν είδα το βίντεο με την μικρή (σσ την 14χρονη), είπα μέσα μου,  "εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει και να τον βλέπω". Δεν τον θεωρώ πατέρα μου, δεν τον έχω συγχωρέσει και ούτε πρόκειται», συνέχισε, λέγοντας πως «θα ήταν ωραία να υπήρχε θανατική ποινή».

Η ίδια κατήγγειλε ότι ο 55χρονος την απειλούσε, ενώ τέλος εκτίμησε ότι «αν βγει από την φυλακή θα κάνει τα ίδια, δεν μετανιώνει ποτέ γι' αυτά που κάνει». 

Υπενθυμίζουμε  ότι ο 55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή. Έχει τέσσερα παιδιά με την τωρινή σύζυγό του και άλλα τέσσερα από  προηγούμενο γάμο του και για πολλά χρόνια είχε.... βάλει παντού στο σπίτι κάμερες για να τους ελέγχει.  Κακοποιούσε τα παιδιά του για 18 ολόκληρα χρόνια και τα άφηνε να πηγαίνουν μόνο στο σχολείο! Τα απροστάτευτα αυτά πλάσματα ζούσαν κάτω από καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ, χωρίς φίλους, χωρίς χαμόγελο, χωρίς απολαύσεις, χωρίς αγάπη, χωρίς καλοσύνη, χωρίς τρυφερότητα.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Ε  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top