Σαν τον ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ! Πατέρας είχε 18 χρόνια «φυλακισμένα» τα παιδιά του και τα κακοποιούσε! Ξέσπασε σε ΔΑΚΡΥΑ η Τατιάνα Στεφανίδου–ΒΙΝΤΕΟ

Κόντεψε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του από το ξύλο και τις κλωτσιές!

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του ίδιου της, του πατέρα ζούσε για καιρό ένα 14χρονο κοριτσάκι. Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και άγριας κακοποίησης, που θυμίζει την ταινία «Κυνόδοντας» σε πολλά σημεία και συνέβη σε περιοχή της Ελλάδας, κατήγγειλε μάλιστα η μητέρα του παιδιού, ενώ οι εικόνες ήταν τόσο σοκαριστικές που λύγισε η  Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, όπου και προβλήθηκε το θέμα .

«Στα 22 χρόνια της καριέρας μου δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο θέαμα! Στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί κακοποίηση παιδιού στην κάμερα. Πατούσε με το πόδι το κεφάλι του παιδιού κάτω! Το χτυπούσε στα καλοριφέρ», είπε η κυρία Στεφανίδου και ξέσπασε σε κλάματα, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται η περιοχή όπου διαδραματιζόταν η τραγωδία ώστε να προστατευτεί το παιδί .

Ο δράστης είναι 55χρόνων, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή. Έχει τέσσερα παιδιά με την τωρινή σύζυγό του και άλλα τέσσερα από  προηγούμενο γάμο του και για πολλά χρόνια είχε.... βάλει παντού στο σπίτι κάμερες για να τους ελέγχει.  Κακοποιούσε τα παιδιά του για 18 ολόκληρα χρόνια και τα άφηνε να πηγαίνουν μόνο στο σχολείο! Τα απροστάτευτα αυτά πλάσματα ζούσαν κάτω από καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ, χωρίς φίλους, χωρίς χαμόγελο, χωρίς απολαύσεις, χωρίς αγάπη, χωρίς καλοσύνη, χωρίς τρυφερότητα.

Τα βασανιστήρια όμως που έκανε στην οικογένειά του, αυτός ο άνδρας που μόνο άνθρωπος δεν είναι, πόσο μάλλον πατέρας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όταν το 14χρονο κορίτσι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από τα βίαια χτυπήματα του. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ 

Η 33χρονη μητέρα του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Τatiana Live".

«Εδώ και 18 χρόνια ζούμε ένα μαρτύριο. Γνώρισα τον σύζυγο μου, το 1999, τότε ήταν ο καλύτερος άνθρωπος με τα δώρα του, με τις βόλτες του. Όλα τα παιδιά μας βίωσαν τα σημάδια της κακοποίησης, πήγαμε στα δικαστήρια και όλο τον συγχωρούσα. Με έναν πλάστη είχε κάνει τα χέρια μας σαν ψωμιά από το ξύλο. Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν πήγε να πνίξει την 14χρονη κόρη μας» είπε η μητέρα, περιγράφοντας τον ΦΟΒΟ που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον 55χρονο.

Η ίδια λέει πως τώρα αισθάνεται δυνατή και ξεκαθάρισε ότι δημοσιοποίησε την υπόθεση για να στείλει ένα μήνυμα στις κακοποιημένες γυναίκες. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top