Αυτόπτης μάρτυρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr για τη BOMBA στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου

«Έβγαλαν έναν άνθρωπο έξω από το αυτοκίνητο, ο οποίος ήταν σίγουρα χτυπημένος στα πόδια»

Αυτόπτης μάρτυρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr για τη BOMBA στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου

Μεγάλη αναστάτωση και τρόμο προκάλεσε η έκρηξη σε θωρακισμένο αυτοκίνητο, την ώρα που κινούταν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Στο όχημα επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος και η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο, όπως αποκάλυψε το star.gr.

Αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν μόλις 30 μέτρα από το σημείο του τρομοκρατικού χτυπήματος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr.

«Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος! Ήταν μια θωρακισμένη μαύρη Mercedes στην συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου  και από πίσω της ήταν ένα αυτοκίνητο skoda, από αυτά που συνοδεύουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Αυτό έγινε περίπου στις 18:30» περιέγραψε στο star.gr o Α.Σ.

«Έβγαλαν έναν άνθρωπο έξω από το αυτοκίνητο, ο οποίος ήταν σίγουρα χτυπημένος στα πόδια. Το παντελόνι του ήταν σκισμένο και είχε πάνω του αίματα» πρόσθεσε.

«Μάλλον ο οδηγός ή η φρουρά του κάλεσε την αστυνομία, ήταν ένας άνδρας ασφάλειας που έπαιρνε τηλέφωνα και σε χρόνο dt έφτασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ» τόνισε ο άνδρας που είδε με τα μάτια του την τρομοκρατική επίθεση. 

«Μπόρεσα να δω από την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου ότι είχαν ανοίξει οι αερόσακοι, το μπροστινό παρμπρίζ είχε διαλυθεί και μέσα στη καμπίνα… γινόταν γης μαδιάμ» σημείωσε ακόμη, προσθέτοντας ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν πολύ γρήγορα το σημείο. 

Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top