Βρέθηκε DNA της 36χρονης Ντιάνας στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος του γιατρού

Ο 38χρονος γιατρός μέσα από τις φυλακές Διαβατών επιμένει στους ισχυρισμούς του

Βρέθηκε DNA της 36χρονης Ντιάνας στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος του γιατρού

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η αστυνομική έρευνα για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας που βρέθηκε παρατημένη σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 38χρονου γιατρού του Ιπποκρατείου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η εξέταση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από το ΙΧ του φερόμενου ως δράστη έδειξε ότι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.

Ο 38χρονος γιατρός μέσα από τις φυλακές Διαβατών επιμένει στους ισχυρισμούς του πως δεν μετακίνησε το μοιραίο βράδυ την άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πόρτ μπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε σήμερα. Αύριο θα δοθεί στον ανακριτή και θα αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Κυριακή Πακιρτζίδου, δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης μεσίτριας και μάνας 3 παιδιών είχε εξηγήσει στο star.gr τα δεδομένα επιγραμματικά:

  • Ο 38χρονος είχε ραντεβού με τη Ντιάνα.
  • Η Ντιάνα έφτασε στο Ιπποκράτειο. «Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας όσο κι από τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον γιατρό».
  • Ο γιατρός, ενώ είχε εφημερία, «εγκατέλειψε το νοσοκομείο χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, πήρε το αυτοκίνητό του από το πάρκιγνκ, το πήγε στο Ιπποκράτειο, φόρτωσε το πτώμα κι έκανε μια διαδρομή σε όλο το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής».
  • Όταν κλήθηκε να καταθέσει, «ο 38χρονος είπε ψευδώς, αρχικά, ότι πήγε στο Πανόραμα, για να ξεκουραστεί».
  • Οι αστυνομικοί «βρήκαν το πτώμα της γυναίκας στην πορεία που ακολούθησε ο κατηγορούμενος στη Χαλκιδική. Μπόρεσαν και βρήκαν τη διαδρομή όταν έγινε άρση απορρήτου στο κινητό του κι από τους χάρτες του GPS είδαν ότι δεν πήγε στο Πανόραμα, αλλά στη Χαλκιδική. Αυτά δεν είναι στοιχεία ενοχής; Το ίδιο βράδυ, έπλυνε 2 φορές το αυτοκίνητό του! Και στο τέλος της διαδρομής του, βρέθηκε το πτώμα! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top