"Ο αγγειοχειρουργός προσβάλλει τη μνήμη της νεκρής!"- ΞΕΣΠΑΣΕ η δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης Ντιάνας

"Το έγκλημα είναι τραγικό και σοκαριστικό"

"Ο αγγειοχειρουργός προσβάλλει τη μνήμη της νεκρής!"- ΞΕΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με κατηγορούμενο τον 38χρονο αγγειοχειρουργό της.

Από τη μια πλευρά, η οικογένεια του θύματος είναι πεπεισμένη πως η 36χρονη Ντιάνα δολοφονήθηκε από τον γιατρό με τον οποίο την ημέρα της εξαφάνισης της είχε ραντεβού στο νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά, ο γιατρός μέσω της δικηγόρου του, τονίζει πως εκείνος είναι αθώος και πως κάποιο τρίτο πρόσωπο τον παγίδευσε. Σκιαγραφεί, επιπλέον, με την κατάθεσή του, τον σύζυγο της 36χρονης μεσίτριας και ζητά να ερευνηθούν τόσο ο ίδιος όσο και οι κλήσεις του, καθώς, σύμφωνα με τον 38χρονο, έχει κίνητρο.

Το star.gr επικοινώνησε με τη δικηγόρο της οικογένειας της 36χρονης, κα. Κυριακή Πακιρτζίδου, η οποία δηλώνει ρητά ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος κι ότι η οικογένεια του θύματος δεν επιθυμεί να προβεί σε διάλογο μαζί του. 

Ο 38χρονος, όπως εξηγεί η κα. Πακιρτζίδου, έκανε «προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης της κας ανακρίτριας. Είχε προθεσμία 5 ημερών για να το κάνει και άσκησε το δικαίωμά του την περασμένη Δευτέρα».

Η πλευρά του κατηγορούμενου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η έκθεση της αυτοψίας είναι ελλειμματική και ότι ο 38χρονος δεν είχε κίνητρο. «Η υπόθεση είναι τραγική» λέει η κα. Πακιρτζίδου και συνεχίζει: «Έχουν εκτυπωθεί οι φωτογραφίες του πτώματος. Υπάρχουν οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου από το γκαράζ. Θα πρέπει κι ο κόσμος να καταλάβει ότι μιλάμε για πρωτοφανές έγκλημα».

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης μεσίτριας και μάνας 3 παιδιών εξηγεί τα δεδομένα επιγραμματικά:

  • Ο 38χρονος είχε ραντεβού με τη Ντιάνα.
  • Η Ντιάνα έφτασε στο Ιπποκράτειο. «Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας όσο κι από τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον γιατρό».
  • Ο γιατρός, ενώ είχε εφημερία, «εγκατέλειψε το νοσοκομείο χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, πήρε το αυτοκίνητό του από το πάρκιγνκ, το πήγε στο Ιπποκράτειο, φόρτωσε το πτώμα κι έκανε μια διαδρομή σε όλο το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής».
  • Όταν κλήθηκε να καταθέσει, «ο 38χρονος είπε ψευδώς, αρχικά, ότι πήγε στο Πανόραμα, για να ξεκουραστεί».
  • Οι αστυνομικοί «βρήκαν το πτώμα της γυναίκας στην πορεία που ακολούθησε ο κατηγορούμενος στη Χαλκιδική. Μπόρεσαν και βρήκαν τη διαδρομή όταν έγινε άρση απορρήτου στο κινητό του κι από τους χάρτες του GPS είδαν ότι δεν πήγε στο Πανόραμα, αλλά στη Χαλκιδική. Αυτά δεν είναι στοιχεία ενοχής; Το ίδιο βράδυ, έπλυνε 2 φορές το αυτοκίνητό του! Και στο τέλος της διαδρομής του, βρέθηκε το πτώμα! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο».

Τα βλέμματα στον σύζυγο

Ο κατηγορούμενος, μέσω της δικηγόρου του, ισχυρίζεται ότι η 36χρονη τού είχε στείλει μηνύματα μέσω του Facebook, στα οποία έλεγε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. «Τέτοια μηνύματα δεν υπάρχουν» τονίζει κάθετα η κα. Πακιρτζίδου. «Τέτοιοι ισχυρισμοί προσβάλλουν τη μνήμη της νεκρής. Και η προσπάθειά του να στρέψει τις κατηγορίες στην οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον, προσβολή είναι».

Πράγματι, ο κατηγορούμενος μέσω της δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της έχει κίνητρο κι ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν κι άλλα άτομα από τον οικογενειακό και φιλικό περίγυρο της 36χρονης. «Τα password του Facebook τα είχε ο άντρας της. Σίγουρα απέκρυψε κάποια στοιχεία γιατί όταν πήγε στην αστυνομία και είπε ότι η Ντιάνα είχε ραντεβού με τον τάδε γιατρό, τους έφερε εκτύπωση από το Facebook ενός πολύ μικρού τμήματος της συνομιλίας, αποκρύπτοντας την συνομιλία που είχε στην ίδια σελίδα. Τα είχε διαβάσει όλα, Μεταξύ άλλων του έλεγε “είμαι η κλασική περίπτωση ασθενή που ερωτεύεται τον γιατρό της”, “είσαι ο ήρωάς μου” και τέτοια» είπε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, 17/5, η δικηγόρος του κατηγορούμενου στο star.gr.

«Μια μητέρα 3 παιδιών ήταν! Μια παντρεμένη γυναίκα! Ουσιαστικά, ανοίγουμε συζήτηση με έναν δολοφόνο. Εγώ και η οικογένεια δεν ανοίγουμε τέτοια συζήτηση, δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Στο ψευδές ή το αναληθές, να γίνει ένας διάλογος. Για το ανυπόστατο, δεν μπορώ να κάνω διάλογο. Ο σύζυγός της ήταν μαζί με τα παιδιά στο σπίτι. Την ώρα που ο δράστης μετέφερε τη σορό, ο πατέρας μαζί με τα παιδιά προσπαθεί να βρει τη γυναίκα του» υπογραμμίζει η κα. Πακιρτζίδου. 

«Είναι τραγικό και σοκαριστικό το έγκλημα!» συνεχίζει. «Είναι ντροπή να συνεχίσει να προσβάλλει τη μνήμη της νεκρής και την οικογένειά της. Υπάρχουν 3 ανήλικα παιδιά που εξακολουθούν να πηγαίνουν στο σχολείο. Είναι φοβερό και ολέθριο αύριο να ψιθυρίσει κάποιος ότι ‘ξέρεις, ο μπαμπάς σου είναι ο δολοφόνος της μαμάς σου’. Είναι ολέθρια αυτά τα πράγματα και με τεράστιες συνέπειες για τα παιδιά! Έλεος!».

H άλλη ασθενής

Όσον αφορά την καταγγελία μιας άλλης ασθενούς του αγγειοχειρουργού, ότι της την «έπεσε» στο παρελθόν, η κα. Πακιρτζίδου σχολιάζει ότι ο κατηγορούμενος «εμφανίζεται να έχει ερωτική ενασχόληση με ασθενείς ή με συνοδούς ασθενών. Εγώ περιμένω την κατεπείγουσα ΕΔΕ». 

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ: Η τρίλεπτη συνομιλία της Ντιάνας πριν την εξαφάνιση-Το μυστηριώδες πρόσωπο που της τηλεφώνησε

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αγγειοχειρουργό στη Θεσσαλονίκη! Είχε φλερτάρει και άλλη ασθενή του

"Δεν υπάρχει λογική σε αυτά που ισχυρίζεται ο αγγειοχειρουργός"- Η δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης στο star.gr

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ τα στοιχεία κατά του γιατρού στη Θεσσαλονίκη- Τι ανακάλυψε η αστυνομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top