ΧΑΟΣ στους δρόμους της Αθήνας! Η βροχή και η απεργία έκαναν ανυπόφορη την κατάσταση

Σημειωτόν τα αυτοκίνητα - Πρώτη ανάρτηση: 09:08

Δεν έφτανε η απεργία, ήρθε και η βροχή και έκανε την κατάσταση ανυπόφορη! Απίστευτη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Αθήνα, καθώς είναι έντονα τα κυκλοφοριακά προβλήματα σε μεγάλους οδικούς άξονες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο κίνησης της Τροχαίας σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στην Αθηνών Λαμίας από τη λεωφόρο Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη, από το ύψος του Ρέντη έως την Αχαρνών και στην Αθηνών – Λαμίας από τον κόμβο της Καλυφτάκη έως τη λεωφόρο Αθηνών και από την Μεταμόρφωση έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

 Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όπως επίσης στη Θηβών, την Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας (άνοδος), τη Μεσογείων (στην είσοδο), την Κατεχάκη (στο ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Αμφιθέας προς ΣΕΦ

.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top