Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ λόγια της καλλονής συντρόφου του 32χρονου επιχειρηματία που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο της Συγγρού

«Με τι κουράγιο θα σε αποχαιρετήσω;»/ Πρώτη ανάρτηση: 11-05-2017 17:26

«Με τι κουράγιο θα σε αποχαιρετήσω;»

Ένα μεγάλο «γιατί» και ανείπωτος θρήνος έχουν κυριεύσει την σύντροφο του Γιώργου Πανάγου, του νεαρού επιχειρηματία που έχασε την ζωή του στο φρικτό τροχαίο της Λεωφόρου Συγγρού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο32χρονος Γιώργος Πανάγος έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να καταλήξει «καρφωμένο» πάνω σε μια κολώνα φωτισμού.

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, αφού όπως βλέπετε τα πάντα διαλύθηκαν, «έλιωσαν» οι λαμαρίνες, και δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ακόμα και η μηχανή του μοιραίου Ι.Χ πετάχτηκε έξω.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η σύντροφος του Γιώργου Πανάγου τον αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια, γράφοντας ότι:

«Ψυχή μου λατρεία μου αγάπη μου γιατί μου το έκανες αυτο ;;; πες μου οτι ειναι μια ακόμα φάρσα σου και θες να μας κανεις όλους να γελάσουμε ... κλαίει η ψυχή μας όμως !!! Με άφησες μόνη Άγγελε μου γιατί ;;; δεν πρόλαβα να σε χορτάσω καρδιά μου!!

Στη συνέχεια, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως η κηδεία του 32χρονου συντρόφου της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 4 στο Βέλο Κορινθίας:

«Η κηδεία του Γιώργου  θα ειναι αυριο στις 4 στο Βέλο Κορινθίας στο Άγιο Γεώργιο .. με τι κουράγιο θα σ αποχαιρετήσω καρδιά μου;;; εσυ ήσουν ο δυνατός όχι εγω ..».

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ:

Ο Γιώργος Πανάγος, ήταν ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου «Βασιλικός και Μέλι», μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, και του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top