Στην Αθήνα το 28ο Συνέδριο Ηγεσίας

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ο Αντερς Γκουσταφσον είναι έμπειρος μάνατζερ με 20 και πλέον χρόνια εργασίας στους τομείς του τουρισμού και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σήμερα ως αντιπρόεδρος της Volvo car,  εξηγεί στο Ελληνικο συνέδριο ηγεσίας τα γνωρίσματα που πρέπει να διαθέτει ο CΕΟ μιας επιχείρησης για να είναι επιτυχημένος.

«Για να είσαι σε μια τετοια θεση , για να αλλαξεις κατι για να αλλαξεις το σύστημα με τόσους ανθρώπους, πρέπει να είσαι πολύ ξεκαθαρος σε αυτό που θες, στους στοχους που θετεις και μετα πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη δομή».

Στο συνέδριο αναδείχθηκε η ανάγκη ο ηγέτης μιας εταιρείας να είναι αμφιδέξιος. Να ενεργεί σφαιρικά συνδυάζοντας φαινομενικά αντικρουόμενες στρατηγικές. Όπως για παράδειγμα χαμηλό κόστος και συνάμα ποιότητα.

«Πρέπει να έχεις την καρδιά στην ηγεσία σου. Αυτό είναι ό μόνος τρόπος για να δουλέψεις παραγωντας συγκεκριμένη αναπτυξη, χωρίς όμως να μπορείς να ξοδεύεις και αυτό είναι δυσκολο,Να προσλαμβάνεις καλους ανθρώπους, αλλα δεν θες να τους πληρώσεις και πολύ ακριβα γιατι πρέπει να προσεχεις τα κόστη σου και αυτό είναι πολύ κρισιμο με δεδομενα της συνθηκες που επικραττουν στον κοσμο».

Το 28ο συνεδριο ηγεσίας πραγματοποίησε και φέτος η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. Τις εργασίες παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας επιχειρηματικής ελίτ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top