ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ τα στοιχεία κατά του γιατρού στη Θεσσαλονίκη- Τι ανακάλυψε η αστυνομία

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ τα στοιχεία κατά του γιατρού στη Θεσσαλονίκη-

«Χτίζεται» σιγά σιγά το παζλ γύρω από τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τα στοιχεία που ερευνά η αστυνομία είναι το αναισθητικό φάρμακο που βρέθηκε στον οργανισμό του θύματος, ενώ η επέμβαση που –υποτίθεται ότι – θα έκανε, δεν απαιτεί αναισθησία και οι ύποπτες κινήσεις του κατηγορούμενου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, το ίδιο βράδυ που εξαφανίστηκε η ασθενής του, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr. Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το γεωγραφικό στίγμα του γιατρού, που βρέθηκε στη Χαλκιδική, στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 36χρονης, αλλά και το γεγονός ότι, στη συνέχεια, ο γιατρός έπλυνε το αυτοκίνητό του σχολαστικά, 2 φορές, μέσα σε μόλις 8 ώρες.

Πρωτοφανές, λοιπόν, το θρίλερ, με τον κατηγορούμενο να ζητά και να λαμβάνει προθεσμία απολογίας από την ανακρίτρια τη Δευτέρα και να αρνείται όλα όσα του προσάπτουν. Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης, αν και φέρεται ότι φλέρταρε με τη γυναίκα, ισχυρίζεται ότι με το θύμα ήταν φίλοι κι ότι επικοινωνούσαν κυρίως μέσω του Facebook. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα συναντούσε την 36χρονη Γεωργιανή, προκειμένου να της κάνει μια μικροεπέμβαση, εκείνη, όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού τους.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όμως, βρίσκει «κενά» στους ισχυρισμούς του και τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει στα χέρια της ρίχνουν όλο το βάρος στους ώμους του.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος θα φωτίσουν ακόμα περισσότερο τον δρόμο που ακολουθούν οι αστυνομικές αρχές και αναμένεται να αποκαλυφθεί ο τρόπος που η γυναίκα πέθανε. Το πτώμα της 36χρονης έφερε σημάδια κακοποίησης και εκδορές. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, δεν προχώρησε σε εκτίμηση καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου θέλουν τον 38χρονο γιατρό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ απέναντι από το νοσοκομείο και να φεύγει, το βράδυ που η 36χρονη εξαφανίστηκε. Επιστρέφει, όμως, λίγη ώρα αργότερα, μπαίνοντας, αυτή τη φορά, στον χώρο του νοσοκομείου. Ύποπτα, πηγαίνει στο πίσω μέρος του, σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν κάμερες. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τότε ήταν που φόρτωσε τη σορό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του. Αρμόδια πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, λέει ότι «εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πολύς κόσμος. Μπορούσε εύκολα να το κατεβάσει από το ασανσέρ, όπως, για παράδειγμα, μέσα σε ένα καρότσι από αυτά που κατεβάζουν τα σεντόνια και να μη γίνει αντιληπτός».

Το γεωγραφικό στίγμα του 38χρονου μαρτυρά ότι ο γιατρός πήγε στο νότιο άκρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Εκεί, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, φαίνεται ότι ξεφορτώθηκε τη σορό της γυναίκας.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανακάλυψε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι τα μηνύματα που κατηγορούμενος και θύμα αντάλλασσαν στο Facebook δεν ήταν ερωτικού περιεχομένου, αλλά ιατρικού, καθώς η 36χρονη είχε προγραμματίσει μια μικροεπέμβαση κιρσών.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν την περίπτωση του ιατρικού λάθους, θεωρούν, όμως, επικρατέστερη την εκδοχή της ανθρωποκτονίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top