Αυτή είναι η γυναίκα που σώθηκε από θαύμα στα Γλυκά Νερά-Η σφαίρα πέρασε χιλιοστά από την καρδιά της

Bγαίνοντας απο το δημοτικό σχολείο όπου είχε αφήσει το 7χρονο κοριτσάκι της, έπεσε πάνω στο μακελειό

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της τυχερής μέσα στην ατυχία της γυναίκας, η οποία γλίτωσε από θαύμα, όταν μια σφαίρα από αυτές που γάζωσαν τον Βασίλη Γρίβα έξω από το δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να περάσει «ξυστά» από την καρδιά της.

Όπως αποκλειστικά σας έχει γράψει το star.grη γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Σισμανόγλειο, όπου και νοσηλεύεται - ευτυχώς - εκτός κινδύνου.

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

Η 37χρονη μητέρα, όπως κάθε πρωί, είχε αφήσει το 7 ετών κοριτσάκι της στο προαύλιο του σχολείου. Βγαίνοντας, έπεσε πάνω στο μακελειό. Οι σφαίρες του εκτελεστή έπεφταν.... βροχή πάνω στο θύμα του!

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε επικοινωνία που είχε το star.gr  με τον διοικητή του Σισμανόγλειου, Θανάσα Κουταλά, (όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η κοπέλα), «το βλήμα είχε εισαχθεί στον πρόσθιο, δεξιό θωρακικό τοίχωμα. Τραυμάτισε τον πνεύμονα και κατέληξε στην συμβολή μεταξύ της κάτω κοίλης φλέβας με τον δεξιό κόλπο. Εν ολίγοις ήταν κοντά στην καρδιά.Πέρασε ξυστά και θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», o πατέρας της γυναίκας είπε πως «η κόρη μου όπως πήγε το παιδί και μετέπειτα έφυγε για το σχολείο, δέχτηκε μια σφαίρα από εξοστρακισμό και παραλίγο να την σκοτώσει. Έχει βγει από το χειρουργείο οπότε καταλαβαίνετε δεν είναι καλά ακόμα. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η αφαίρα πήγε στον θώρακα, την αφαιρέσαν και ήταν ανάμεσα στην αορτή και στην καρδιά», προσθέτοντας πως:

«Αυτά τα πράγματα γίνονται εν ριπή οφθαλμού… δεν καταλαβαίνεις τίποτα».

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

«Η κόρη μου είναι καλά. Είμαστε σοκαρισμένοι. Όλη η οικογένεια. Να πηγαίνει το παιδί μου το παιδί του στο σχολείο και να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση (…) Προσπαθούμε ακόμα να μάθουμε πώς έγινε!».

O ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top