Γιατί ΝΕΥΡΙΑΣΕ ο Τσοχατζόπουλος με το που βγήκε από τη φυλακή - "Θέλω να δω τον γιο μου"

Άφησε αιχμές για Παπανδρέου και Σημίτη και μίλησε για την υγεία του

Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε δηλώσεις

Εμφανώς συγκινημένος πέρασε την πόρτα των φυλακών ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Εξερχόμενος των φυλακών, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους τεχνικούς που βρέθηκαν εκεί, μίλησε στα ΜΜΕ, αφήνοντας αιχμές για τους κ.κ Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.

«Καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές Κορυδαλλού, με ευθύνη της τότε κυβέρνησης: Γιώργου Παπανδρέου και Κωστή Σημίτη», είπε αρχικά ο κύριος Τσοχατζόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που τον έκλεισε στην φυλακή. 

«Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο  μου, το οποίο σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση 5ετούς διάρκειας, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά, αλλά τώρα έρχεται...  η ώρα να συζητηθούν και να ειπωθούν πολλά», είπε χαρακτηριστικά . 

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός αντέδρασε έντονα, όταν μια δημοσιογράφος τον ρώτησε "ποιος ή ποιοι κατέβαλε/κατέβαλαν την εγγύηση;" για να βγει από την φυλακή. «Μα, τι λέτε τώρα; είστε με τα καλά σας; Δεν μπορείτε τώρα να ρωτάτε τέτοια πράγματα, έχω δικηγόρους» απάντησε φανερά οργισμένος ο κύριος Τσοχατζόπουλος, εξηγώντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. 

«Η υγεία μου δεν είναι και η καλύτερη. Έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, έκανε μπαι πας, δεν είναι ώρα για αυτά», εξήγησε ο πρώην υπουργός, εκφράζοντας την έντονη επιθυμία να δείτε ξανά το παιδί του.

«Τον γιο μου, θέλω να δω τον γιο μου», φώναζε με λαχτάρα ο κύριος Τσοχατζόπουλος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top