Μπουτάρης σε μαθητές δημοτικού: "Δεν είναι μπ@@@@@λο το δημαρχείο!"

Έξαλλος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, βγήκε από τα ρούχα του, όταν μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο μπαίνει λουκέτο, διαμαρτυρήθηκαν, φωνάζοντας συνθήματα μέσα στον χώρο του δημαρχείου.

Ο κ. Μπουτάρης έγινε έξαλλος με την κίνηση των μαθητών. Βγαίνοντας, λοιπόν, στο εσωτερικό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, άρχισε να φωνάζει: «Να βγουν έξω τα παιδιά! Εδώ ο κόσμος δουλεύει, δεν είναι μπ@@@@@λο το δημαρχείο!». Επεσήμανε ότι αν θέλουν οι γονείς και οι δάσκαλοι μπορούν να συζητήσουν μαζί του, ζήτησε, όμως, την αποχώρηση των παιδιών.

Όντως, στη συνέχεια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Νίκο Φωτίου, συνομίλησαν με δασκάλους και γονείς, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα ενός μαθητή είπε ότι «η συμπεριφορά σας απέναντι στα παιδιά μας είναι ρατσιστική». Τότε, ο κ. Μπουτάρης ενοχλημένος σταμάτησε τη συζήτηση κι αποχώρησε.

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, περίπου 120 μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα έξω από το δημαρχείο, μαζί με τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς τους, για την πρόθεση του δημάρχου να κλείσει το σχολείο τους. Πριν μπουν στον χώρο του δημαρχείου, φώναζαν, κρατώντας πανό, «κάτω τα χέρια από το σχολείο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top