Οι Ρομά χειροκροτούσαν και η Βίκυ έλαμπε με τον grande κότσο της - Η αποφυλάκιση του Τσοχατζόπουλου μέσα από ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελεύθερος ο πρώην υπουργός! Χαμογέλασε ξανά -Πρώτη Ανάρτηση 04-05-2017 16:53

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Βίκυς Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έλαμπε μεταφορικά και κυριολεκτικά από ευτυχία το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού για να συναντήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος αποφυλακίστηκε σήμερα.  

Με...  αθλητικό λουκ, χολιγουντιανό χτένισμα, απαλό μακιγιάζ και κατάλευκη οδοντοστοιχία η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της…

Μιλούσε και γέλαγε! Ήταν πολύ ευδιάθετη και πρόθυμη να μιλήσει σε όλους τους δημοσιογράφους, κάποιους από τους οποίους τους χαιρετούσε φιλικά, δείχνοντας και το περιποιημένο και ανοιξιάτικο μανικιούρ της.

Η κυρία Σταμάτη, αφού καλωσόρισε τον συνήγορο του πρώην υπουργού κύριου Γ.Παγορόπουλο μπήκε στις φυλακές για να συναντήσει τον κύριο Τσοχατζόπουλο. Λίγα λεπτά αργότερα το άλλοτε πανίσχυρο ζευγάρι βγήκε από τις φυλακές και θύμισε παλιές εποχές. Μπορεί να μην φορούσαν κοστούμια, τουαλέτες, γυαλιά και παπούτσια πανάκριβων οίκων, ωστόσο πολλοί έκαναν την σύγκριση σχετικά με το παρελθόν.

Οι δυο τους, σε αντίθεση με την εικόνα που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, κατά τις συνεδριάσεις της δίκης τους, που ήταν κάπως απόμακροι και ψυχροί, ήταν σήμερα πιασμένοι χέρι-χέρι και ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Έξω από τις φυλακές ήταν συγκεντρωμένοι Ρομά, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τον πρώην υπουργό, τη στιγμή που τον είδαν να βγαίνει. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται άλλωστε. Πολλοί Ρομά τη "στήνουν" έξω από μαιευτήρια και φυλακές, ελπίζοντας για φιλοδωρήματα. 

O Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πριν λίγους μήνες έκανε χειρουργείο στην καρδιά, και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, χαμογέλασε ξανά μετά από πολυ καιρό. Φορώντας φόρμες και ένα ανοιξιάτικο μπουφανάκι δεν άφηνε την σύζυγο του από το χέρι και παρά τις φωτογραφίες που είχαν δει πριν λίγο διάστημα το φως της δημοσιότητας και τον έδειχναν να είναι χάλια σε αναπηρικό καροτσάκι, σήμερα θύμισε τον παλιό ΑΚΗ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top