Μέχρι και ΚΑΨΙΜΑΤΑ από ΠΟΥΡΟ έχει στο κορμάκι του το 2χρονο αγοράκι στη Λαμία- Στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ο πατέρας!

Αστυνομία και Εισαγγελέας προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση

Μέχρι και ΚΑΨΙΜΑΤΑ από ΠΟΥΡΟ έχει στο κορμάκι του το 2χρο

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 5 το πρωί, μεταφέρθηκε ένα αγοράκι μόλις 2 ετών στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Το νοσηλευτικό προσωπικό τρόμαξε, αντικρύζοντας εκδορές και μώλωπες στο ταλαιπωρημένο κορμάκι του παιδιού, το οποίο είχε, επίσης, υποθερμία και ήταν παγωμένο. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, το αγοράκι έφερε επίσης και καψίματα από πούρο, ενώ οι εξετάσεις του έδειξαν ότι είχε μείνει αρκετή ώρα μέσα σε παγωμένο νερό. Για την ιστορία, πούρο καπνίζει ο 39χρονος πατέρας του αγοριού.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων, για περισσότερες εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, o 39χρονος πατέρας ήταν εκείνος που πήγε αρχικά το αγοράκι στο Νοσοκομείο Λαμίας, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος πήρε το παιδί για να πάνε βόλτα. Ισχυριζόταν, όμως, ότι δεν θυμόταν πώς το αγοράκι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, ενώ η συμπεριφορά του ήταν γενικά περίεργη, λέγοντας ότι «πήγαμε βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε».

Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές, ενώ ειδοποιήθηκε κι ο Εισαγγελέας, που διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Οι αρχές προσπαθούν ακόμα να ρίξουν φως στο πώς και γιατί το 2χρονο αγοράκι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Όπως είπε ο ίδιος, το παιδάκι έκανε την ανάγκη του κι επειδή ο πατέρας του δεν μπορούσε να το καθαρίσει, του έβγαλε τα ρούχα και προσπάθησε να το πλύνει σε μια βρύση. Το νερό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν παγωμένο και γι’ αυτό το παιδάκι κρύωσε. Για τις εκδορές και τους μώλωπες, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η οικογένεια του 2χρονου αγοριού είναι από την Αθήνα. Είχαν πάει εκδρομή και στην επιστροφή, επειδή η μητέρα ήταν κουρασμένη, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή. Η εγκυμονούσα έπεσε για ύπνο στις 11 το βράδυ, ενώ ο πατέρας πήρε το αγοράκι για να πάνε βόλτα. Περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα, πατέρας και γιος βρίσκονταν στην παραλία στα Καμένα Βούρλα, με τον 39χρονο να ζητάει βοήθεια από τους περαστικούς, λέγοντάς τους να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Το τι μεσολάβησε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αρχές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top