ΑΥΤΟΠΤΗΣ μάρτυρας στο star.gr: «Εκτέλεσαν τον άνδρα πέντε μέτρα από την πόρτα του σχολείου-Ούρλιαζαν γονείς και παιδιά»

Καρέ καρέ όλα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών

«Εκτέλεσαν τον άνδρα πέντε μέτρα από την πόρτα σχολείου

Εικόνες τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην συμβολή των οδών Αργοστολίου και Τριφυλλίας στα Γλυκά Νερά, όπου στις 08:15 το πρωί άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του τον 48χρονο Βασίλη Γρίβα, την ώρα που άφηνε το παιδί του στο σχολείο.

Το star.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Παντελή Περιβολάρη, καθώς το παιδί του πηγαίνει στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται μεσοτοιχία με το δημοτικό σχολείο. Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική.

«Το σπίτι μας είναι 100 μέτρα από το σχολείο. Το πρωί, όπως κάθε μέρα η σύζυγός μου πήγε το παιδί μας στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το δημοτικό σχολείο. Τα χωρίζει μια μεσοτοιχία. Άκουσε πυροβολισμούς και ουρλιαχτά και γύρισε έντρομη στο σπίτι περιγράφοντάς μου ό,τι είχε συμβεί», είπε ο κ. Περιβολάρης.

«Άκουσε τους πυροβολισμούς, είδε ανθρώπους να τρέχουν έντρομοι και να ουρλιάζουν, επικρατούσε πανικός. Ρώτησε μια άλλη μαμά τι είχε συμβεί γιατί η είσοδος του νηπιαγωγείου είναι από την άλλη πλευρά και της είπε ότι πυροβόλησαν έναν άνδρα», συνέχισε.

Όπως είπε στο star.gr ο κ. Περιβολάρης το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πέντε μόλις μέτρα από την είσοδο του σχολείου, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για την προσευχή με όλα τα παιδάκια στο προαύλιο.

«Εγώ έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Είδα το αυτοκίνητο, με ανοιχτές τις πόρτες κι έναν πυροβολισμό στο παρμπρίζ. Ο άνδρας ήταν πεσμένος στο μπροστινό κάθισμα. Είδα επίσης οχτώ κάλυκες στο δρόμο», είπε και πρόσθεσε:

«Με το που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί αμέσως οι δάσκαλοι έτρεξαν για να βάλουν τα παιδιά μέσα στο σχολείο γιατί κανείς δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να καταλάβει τι είχε συμβεί. Μαθήματα φυσικά δεν έγιναν και κλήθηκαν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους στο σπίτι από την άλλη είσοδο του σχολείου, καθώς η κύρια είσοδος είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία».

Ο κ. Περιβολάρης συνέχισε λέγοντας ότι όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου ήταν σε κατάσταση σοκ, καθώς η γειτονιά τους είναι πολύ ήσυχη και στο παρελθόν δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά, σημειώνοντας ότι η πρώτη μέριμνά τους ήταν να προστατέψουν και να ηρεμήσουν τα παιδιά.

Όσο για το γεγονός ότι το θύμα ήταν βαρόνος της νύχτας και γνωστός στις αρχές για την εμπλοκή του σε κυκλώματα εκβιασμού, όπως είπε ο κ. Περιβολάρης στο σχολείο δεν το γνώριζαν.

«Με κάποιους γονείς που μίλησε δεν γνώριζαν για το βίο και την πολιτεία του θύματος. Γνώριζαν ότι ήταν ένας πατέρας πολύ κοντά στο παιδί του. Βέβαια από την ώρα της δολοφονίας οι φήμες για το ποιόν του δίνουν και παίρνουν», είπε.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top