«Δεν αντέχω... το παιδί μου» - Η μητέρα της 6χρονης Στέλλας ΣΠΑΡΑΖΕΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Πίστευε ότι άγνωστοι απήγαγαν το κοριτσάκι της, αλλά ο δράστης ήταν ο... άντρας που αγάπησε!

«Δεν αντέχω το παιδί μου» έλεγε, σπαράζοντας η μητέρα της 6χρονης Στέλλας, του παιδιού που έφυγε τόσο βίαια από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου της, του πατέρα, όπως ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε .

Η  μητέρα της Στελλίτσας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο σύζυγος της, ο άνθρωπος με τον οποίο απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της κόρης τους και στη συνέχεια πέταξε τη σορό σε κάδο απορριμμάτων! 

Το άψυχο κορμάκι της άτυχης Στέλλας, την οποία αναζητούσαν για ώρες οι αρχές και οι γονείς της, βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους, με πολλές πτυχές να θυμίζουν την ανατριχιαστική δολοφονίας της 4χρονης Άννυ πριν από 2 χρόνια 

Μετά από πιέσεις των αστυνομικών ο πατέρας της μικρής Στέλλας, 61 ετών πρώην αστυνομικός τους είπε πως ήταν «η κακιά στιγμή, ήταν δυστύχημα».

Ο 61χρονος είχε πάει ο ίδιος στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνιση της Στέλλας. Είχε πει ότι ήταν σε σύγχυση λόγω χαπιών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος απήγαγε το παιδί.  Ο κλοιός γρήγορα άρχισε να σφίγγει γύρω του, οι αστυνομικοί είχαν πολλές υποψίες και δεν έπεσαν έξω… 

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ

Η τραγική μητέρα του κοριτσιού, το βράδυ της τραγωδίας ήταν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για κάποια επέμβαση. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο πλευρό της. Η μαμά της Στέλλας πίστευε πως έχουν αρπάξει την μικρούλα και έκανε αρχικά έκκληση να της επιστρέψουν το παιδί της. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η ίδια περιέγραψε τα πρώτα λόγια που της είχε πει ο άντρας της για την Στέλλα, όταν όλοι νόμιζαν ότι το κοριτσάκι έχει εξαφανιστεί.

«Σηκώθηκε  (σσ ο σύζυγος) μετά το πρωί, να πάει να ξυπνήσει τα παιδιά, είδε τα συρτάρια της τουαλέτας μου ανοιχτά, είδε μετά και τη μπιζουτιέρα μου, επάνω που έλλειπαν όλα τα χρυσαφικά από μέσα και από κάτω στην άλλη την μπιζουτιέρα, είδε και τη ντουλάπα μας ανοιχτή, είχαν ανακατέψει μερικά ρούχα,. Είχαν πιάσει τη τσάντα μου, την είχαν αδειάσει πάνω στου καθιστικού το σαλονάκι και πήγε μέσα να ξυπνήσει και το κοριτσάκι μας για το σχολείο και έλειπε. Αφού έχει ιατρικό πρόβλημα το παιδί, ας το αφήσουν κάπου ασφαλές και να το βρούνε να μου το φέρουν. Ας μου το φέρουν κάπου», έλεγε, κλαίγοντας η μητέρα της Στέλλας πριν αποκαλυφθεί η τραγωδία. 

ΒΙΝΤΕΟ εκπομπή Tatianalive Ε

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top