ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ για την 29χρονη Γιάννα που εξαφανίστηκε- Η έκκληση της αδερφής της στο Star

Εκπέμπεται Silver Alert

Silver Alert εκπέμπεται για την 29χρονη Γιάννα, που εξαφανίστηκε την Τρίτη 25 Απριλίου.

«Η αδερφή μου χάθηκε από την περιοχή του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου στο Μενίδι την Τρίτη. Δεν έχουμε κάτι νεότερο, δυστυχώς» λέει η νεαρή Ραφαέλα Χατζημανωλάκη, αδερφή της 29χρονης, στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Γιάννα είναι παντρεμένη με 3 παιδάκια, μικρής ηλικίας. «Δεν νομίζω ότι απλά εγκατέλειψε τα παιδιά της» επισημαίνει ρητά η αδερφή της.

Η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της. Εδώ κι 1,5 μήνα, βιώνει κατάθλιψη, για την οποία ευθύνονται οι ορμόνες που εκκρίνονται εξαιτίας του θυρεοειδή. Παθαίνει κρίσεις πανικού κι αποπροσανατολίζεται. Μπορεί, λοιπόν, να βγήκε για βόλτα και να χάθηκε».

Η 29χρονη έχει ύψος 1,60, είναι αδύνατη με πράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ροζ παπούτσια, τζιν παντελόνι και ζακέτα καφέ με μαύρα λουλούδια. Στο ένα χέρι της, φοράει ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

«Λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζει, η αδερφή μου τώρα είναι πολύ πιο αδύνατη απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες» σημειώνει η Ραφαέλα. «Πλέον, είναι γύρω στα 45 κιλά».

Φεύγοντας από το σπίτι, η Γιάννα δεν πήρε τίποτα μαζί της, ούτε ταυτότητα, ούτε χρήματα, ούτε την κάρτα της τράπεζας.

Ο σύζυγός της βρισκόταν σπίτι και κοιμόταν, όταν η 29χρονη έφυγε. Δεν άκουσε τίποτα. Απλά έχασε τα ίχνη της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Silver Alert, η ζωή της 29χρονης βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top