Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της 6χρονης Στέλλας- Σε αντιφάσεις πέφτει ο πατέρας της

Δείτε τι λένε οι γείτονες στην κάμερα του Star

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά στην εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού εξετάζει αυτή την ώρα η αστυνομία, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Από νωρίς το απόγευμα σήμερα, Πέμπτη, βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγία Βαρβάρα. Γύρω από το σπίτι του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο εκδόθηκε κι Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομικοί και ειδικά σκυλιά προσπαθούν να το βρουν.

Ο πατέρας της 6χρονης, απόστρατος αστυνομικός, δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής νωρίς το πρωί σήμερα. Έπεσε, όμως, σε κάποιες αντιφάσεις, λέγοντας ότι το πρωί που ξύπνησε, ήθελε να πάει το κοριτσάκι, μαζί με το αδερφάκι του, στο σχολείο, αλλά εκείνο έλειπε. Το διαμέρισμα, όμως, δεν είχε ίχνη παραβίασης. Εκείνος δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι «κατέβασε» το βράδυ τα σκουπίδια και ξέχασε τα κλειδιά έξω από την πόρτα. Έπειτα, είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και κοιμάται βαριά.

Εντύπωση στους αστυνομικούς προξένησε το γεγονός ότι πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και μετά στην αστυνομία για την καταγγελία.

Ο πατέρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, δίνει κατάθεση και, όπως λένε οι αστυνομικοί, πέφτει σε αντιφάσεις.

Το κοριτσάκι, η Στυλιανή Εικοσπεντάκη, είναι 6 ετών, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κι έχει δυσκολία στο βάδισμα. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια και ύψος 1.18 μέτρα. Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ φόρμα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια. 

Η μητέρα του κοριτσιού νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά κι ο πατέρας υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν οι γείτονες της οικογένειας στην κάμερα του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top