VIDEO και ΦΩΤΟ από την ισχυρή έκρηξη στο ΑΤΜ των ΕΛΤΑ-«Φύγε!» φώναξαν οι ληστές σε πολίτη που ήταν στο σημείο

Τεράστιες οι καταστροφές-Δεν έμεινε τίποτα όρθιο

Στο πόδι είναι οι κάτοικοι των ΕΛΤΑ στα Γλυκά Νερά από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Χρυσανθέμων 5.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, οι ληστές των ΑΤΜ με την μέθοδο του υγραερίου, το έκαναν «κομμάτια», αρπάζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο σημείο έφτασε ένα ασημί αυτοκίνητο με δυο άτομα, που έκαναν μια οπή και διοχέτευσαν υγραέριο, με την γνωστή μέθοδο.

Μάλιστα υπάρχει και μια μαρτυρία πως εκείνη την ώρα κατέβαινε κάποιος πολίτης, με τους δράστες να του φωνάζουν φύγε μακριά, είναι παγιδευμένο, θα γίνει έκρηξη.

Ακολούθησε ισχυρότατη έκρηξη, τα πάντα έγιναν θρύψαλα, ενώ έσπασε η τζαμαρία των ΕΛΤΑ.

Το ΑΤΜ έγινε κομμάτια, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες κατάφεραν να πάρουν το κουτί και να εξαφανιστούν, με τα χρήματα να είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος, απέναντι από τα ΕΛΤΑ υπάρχει ένα σούπερμαρκετ, το οποίο εκείνην την ώρα μόλις είχε ανοίξει, και έρχονταν τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας.

Να σημειώσουμε, ότι η μέθοδος του υγραερίου είναι μια μέθοδος πλέον που αναπαράγεται στις τάξεις των κακοποιών και όχι η δράση μιας συγκεκριμένης σπείρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top