ΕΚΡΗΞΗ στα ΕΛΤΑ των Γλυκών Νερών:Οι ληστές ανατίναξαν το ΑΤΜ-Πολλές οι υλικές ζημιές

Στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα και έγιναν «καπνός»- Πρώτη Ανάρτηση 27-04-2017 08:18

 Έκρηξη σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα ΕΛΤΑ που βρίσκονται στα Γλυκά Νερά, στη οδό Χρυσανθέμων 5.

Οι ληστές των ΑΤΜ με την μέθοδο του υγραερίου ανατίναξαν το ΑΤΜ των ΕΛΤΑ, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές όπως βλέπετε και στις φώτο του star.gr. Ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη που το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ  στα Γλυκά Νερά κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από το ωστικό κύμα. 

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι αλλά και οι σαστισμένοι αστυνομικοί χρειάστηκαν ώρα για να καταλάβουν ότι δεν ήταν μια τυφλή τρομοκρατική επίθεση αλλά μια καλοστημένη ληστεία από αδίστακτους κακοποιούς, ειδικευμένους στο να  ανατινάζουν μηχανήματα ΑΤΜ με φιάλες προπανίου.  

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη οι δράστες έβαλαν τις φωνές σε έναν περαστικό να κάνει πίσω, καθώς εκείνη τη στιγμή περνούσε αμέριμνος έξω από το ταχυδρομείο.

Οι δράστες όρμισαν στα συντρίμμια, άρπαξαν τα χρήματα και το έβαλαν στα πόδια. Έπειτα, επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο και κατάφεραν να χαθούν στο σκοτάδι πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της άμεσης δράσης. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ολόκληρο το κτίριο όπου στεγάζονται και άλλες επιχειρήσεις. Αν και το ΑΤΜ έγινε κομμάτια, οι αστυνομικοί  προσπάθησαν να ανιχνεύσουν  δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και ίχνη από βιολογικό υλικό που ίσως τους οδηγήσει στην  ταυτότητα των δραστών.

Του Βαϊου Σύρρου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top