Χρυσοδάκτυλοι οι ληστές των θυρίδων: Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ άρπαξαν από την Τράπεζα στον Πειραιά

Oι Αρχές έχουν στη διάθεση τους DNA απο ληστεία που φέρονται να είχαν κάνει τον περασμένο Αύγουστο

Χρυσοδάκτυλοι οι ληστές των θυρίδων: Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ άρπαξαν από την Τράπεζα στον Πειραιά

Γερή μπάζα έκαναν οι ληστές που ξάφρισαν την Τράπεζα στον Πειραιά που βρίσκεται στην οδό Χατζηκυριάκου 27 στην Καλλίπολη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης οι τέσσερις δράστες μπήκαν αθόρυβα στην τράπεζα, κράτησαν όμηρους υπαλλήλους και πελάτες, και ξάφρισαν τις θυρίδες με την ησυχία τους, δίχως κανείς να τους πάρει χαμπάρι.

Συνολικά οι «χρυσοδάκτυλοι» ληστές των θυρίδων, κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας άνω του ΕΝΟΣ εκατομμυρίου ευρώ.

Πλέον, οι αρχές εξετάζουν καρέ καρέ το video-ντοκουμέντο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και το συγκρίνουν με εκείνο του περασμένου Αυγούστου σε Τράπεζα στους Αμπελοκήπους, όπου οι δράστες κινήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρόλο που στη ληστεία του περασμένου Αυγούστου οι δράστες είχαν πάρει όλες τις προφυλάξεις, και έριξαν με πιεστικό μεγάλες ποσότητες χλωρίνης στα σημεία όπου κινήθηκαν, φαίνεται πως δεν κατάφεραν να σβήσουν εντελώς τα ίχνη τους, αφήνοντας το DNA τους το οποίο πλέον βρίσκεται και στην διάθεση των Αρχών, ώστε να εξακριβώσουν αν πρόκειται για τα ίδια άτομα και στις δυο ληστείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top