Video-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ απο την ληστεία σε Τράπεζα στον Πειραιά

Δείτε πώς έδρασαν οι ληστές δίχως να τους πάρει χαμπάρι κανείς

Το video από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας στον Πειραιά από την οποία τέσσερις άγνωστοι άνοιξαν δεκάδες θυρίδες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι αστυνομικοί το συγκρίνουν με εκείνο του περασμένου Αυγούστου στους Αμπελοκήπους, όπου οι δράστες κινήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Όπως θα δείτε και στο video, ντυμένοι με ρούχα που δεν θα προκαλούσαν την προσοχή κανενός και κρατώντας μια τσάντα στο χέρι οι δυο από τους τέσσερις ληστές μπαίνουν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Χατζηκυριάκου 27, στην Καλλίπολη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ:

Μεσημέρι Πέμπτης, η ληστεία των θυρίδων μπαίνει σε εφαρμογή... Ο ένας από τους δυο πλησιάζει ένα γραφείο και ζητά από μια πελάτισσα και την υπάλληλο να απομακρυνθούν καθώς γίνεται ληστεία.

Ο δεύτερος συνεργός του ζητάει από άλλη μια πελάτισσα και μια υπάλληλο να καθίσουν σε καρέκλες στο κέντρο του υποκαταστήματος.

Θέλουν να αφήσουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και δίνουν εντολή σε μια υπάλληλο να κλείσει τα στόρια του υποκαταστήματος. Σε λίγα λεπτά θα μπουν στην τράπεζα και οι άλλοι δυο συνεργοί τους με τα διαρρήκτικά εργαλεία οι οποίοι θα ανοίξουν σαν... κονσερβοκούτια τις θυρίδες.

Από την πρώτη στιγμή το video, που αναρτήθηκε στο zougla, αναλύεται από τους αστυνομικούς και συγκρίνεται με τις φωτογραφίες απο το εσωτερικό της τράπεζας στους Αμπελοκήπους. Είναι οι ίδιοι δράστες; Ο ψηλός και ο κοντός που μπαίνουν στον Πειραιά συμμετείχαν και στους Αμπελόκηπους ή υπήρχε διαφορετική σύνθεση; Οι άγνωστοι έμειναν μέσα στην τράπεζα τρεις ώρες, έφυγαν με άγνωστη λεία και τους αστυνομικούς να πονοκεφαλιάζουν για το νέο χτύπημα των ληστών με τις μάσκες σιλικόνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top