«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ο γιος μου τους είπε να μην πετάξουν»! Η μητέρα του κυβερνήτη Γούλα ΞΕΣΠΑ

Όπως λέει είχε ένα κακό προαίσθημα ακούγοντάς τον να είναι διστακτικός για τις καιρικές συνθήκες

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ο γιος μου τους είπε να μην πετάξουν»! Η μητέρα του κυβερνήτη Γούλα ΞΕΣΠΑ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της μητέρας του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, ο οποίος ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ελασσόνα.

Όπως τονίζει η Τάνια Γούλα, τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο και να ακούγεται ξεκάθαρα προβληματισμένος για τις καιρικές συνθήκες πριν από τη μοιραία πτήση.

«Τη Δευτέρα το πρωί επικοινώνησα μαζί του. Ταυτόχρονα, δέχθηκε μια κλήση και τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον για τις λεπτομέρειες της μοιραίας πτήσης» επισημαίνει η μητέρα του αδικοχαμένου ταγματάρχη στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

«Η στιχομυθία που εγώ άκουσα ήταν η εξής: "Καλά, δεν κάναμε την πτήση νωρίτερα που ο καιρός ήταν καλός; Αύριο, ο καιρός δεν ξέρω πώς θα είναι". Κατάλαβα ότι ο γιος μου ήθελε να πετάξει την Τρίτη που ο καιρός ήταν καλός και όχι την Τετάρτη το πρωί, όταν έπεσε το ελικόπτερο και ο καιρός ήταν άσχημος» προσθέτει η ίδια.

Η μητέρα του Δημοσθένη Γούλα σημειώνει μάλιστα ότι άκουσε τον γιο της να λέει στον αξιωματικό που βρισκόταν στην άλλη γραμμή: «Στις οκτώ παρά είκοσι να είστε εκεί. Να μην αργήσετε, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να σβήσω και να ανεφοδιάσω». Όπως λέει, δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννούσε και ούτε τον ρώτησε να μάθει.

Από εκείνη τη στιγμή υπογραμμίζει ότι είχε ένα κακό προαίσθημα και καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ήθελε όμως να εμπλακεί στη δουλειά του γιου της…

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σημειώνει ότι ο Δημοσθένης Γούλας φέρεται να είχε ζητήσει από την 1η Στρατιά άδεια για να πραγματοποιήσει την πτήση στις 10.00 το πρωί, αντί στις 08:00, λόγω της πρόγνωσης του καιρού.

Η άδεια αυτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν δόθηκε..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top