ΟΔΥΝΗ στην κηδεία της 8χρονης Μαρίας που ξεψύχησε από την γρίπη Η1Ν1-Συντετριμμένοι οι γονείς της

Το κοριτσάκι πάλεψε 25 μέρες αλλά δεν τα κατάφερε (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Οδύνη στην κηδεία της 8χρονης Μαρίας

Θρήνος, αναπάντητα ερωτήματα, οργή αλλά και ένα απέραντο «γιατί» βασανίζουν τους γονείς της 8χρονης Μαρίας, η οποία «έσβησε» από την γρίπη Η1Ν1, μετά από 25 ημέρες νοσηλείας, ανήμερα των γενεθλίων της.

Όπως βλέπετε στις φώτο του patrastimes και του tempo24, οι γονείς και οι συγγενείς της Μαρίας την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Η κηδεία της έγινε στη Δαφνούλα Αχαϊας, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης από το Μιντιλόγλι που έσβησε στο νοσοκομείο του Ρίου, δίνοντας τη μάχη μέχρι τέλους.

Η νεκροψία δεν έριξε φως στην υπόθεση και έτσι απαντήσεις θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των ιστολογικών εξετάσεων που θα ολοκληρωθούν σε πέντε περίπου μήνες.

ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ-ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΑΘΕ ΤΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ

Εν τω μεταξύ όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η μητέρα της Μαρίας, Χαρίκλεια, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το αδικοχαμένο παιδί της, λέγοντας πως δεν θα ησυχάσουν αν δεν βρουν την αιτία θανάτου της:

«Ψάχνουμε και εμείς να βρούμε γιατί πέθανε το παιδί μας. Πηγαινοερχόμασταν στο νοσοκομείο για να δούμε τι έχει. Εισήχθη 2 Απριλίου. Πριν την εισαγωγή της στις 2 Απριλίου είχαμε πάει 3 φορές. Είχε πυρετό και μας έδιωχναν συνεχώς από το νοσοκομείο. 2 Απριλίου μας έβαλαν μέσα. Ο πυρετός της έφτανε μέχρι 38, 5 το πολύ 39. Έκανε τρεις φορές την ημέρα πυρετό και οι γιατροί δεν ήξεραν τι έχει. Έκαναν εξετάσεις και έψαχναν τι έψαχναν δεν ξέρω».

Και πρόσθεσε:

«Της έπαιρναν αίμα κάθε μέρα, το πρωί ήταν ευδιάθετη και το βράδυ παραληρούσε. Το παιδί μου έπεσε ξαφνικά σε κώμα. Ήταν στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Την κάναμε μπάνιο εκείνη την ώρα. 11 Απρίλη ξημερώματα Μεγάλη Τρίτηπέθανε. Βγήκε θετική η κόρη μας στην εξέταση για την γρίπη H1N1 αλλά δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει από αυτό το παιδί μας».

Η μητέρα της 8χρονης Μαρίας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως δεν θα δει ποτέ ξανά το αγγελούδι της.

«Το παιδί έπαθε τρία εγκεφαλικά, του έβαλαν οξυγόνο ενώ δεν χρειαζόταν οξυγόνο. Κάνανε πράγματα αδιανόητα, ενώ στο  Καραμανδάνειο, πηγαινοερχόντουσαν και έκαναν εξετάσεις, έψαχναν, τι έψαχναν δεν ξέρω. Γίνανε πολλά απανωτά λάθη, έκαναν πειραματόζωο ένα κοριτσάκι 8 χρόνων. Με το που το είδε ο γιατρός το παιδί στο Ρίο, μας είπε πως είναι νεκρό. Στην εντατική δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν νεκρό το παιδί με το που ήρθε. Έχω και ένα παιδί 9, 5 χρόνων που περιμένει στο σπίτι την αδερφή του».

Όπως η ίδια τόνισε, με όση δύναμη της έχει απομείνει θα ψάξει να βρει την αλήθεια.

«Φυσικά και θα ψάξω την αλήθεια. Για ένα κοριτσάκι 8 χρόνων πρόκειται που μάλιστα που πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του. Μου σκότωσαν το παιδί». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top