Το LOVE STORY του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου με την Βαλεντίνα του

Ο έρωτας, το Ντουμπάι και η τραγική ειρωνία πριν ο θάνατος τους χωρίσει για πάντα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Ένας από τους νεκρούς της εθνικής τραγωδίας που γράφτηκε στην Ελασσόνα είναι και ο Κωνσταντίνος Χατζής, υπολοχαγός και συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου το οποίο συνετρίβη το πρωί της Τετάρτης, παρασέρνοντας στο θάνατο τέσσερις άξιους στρατιωτικούς.

ΤO LOVE STORY ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Χατζής που ζούσε στη Φαλάνη Λάρισας, είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Αύγουστο την Βαλεντίνα του, τον έρωτα της ζωής του.

Όπως διαβάζουμε στο onlarissa, η σύζυγος του υπολοχαγού ήταν η μεγάλη του αδυναμία. Εκτός από την δουλειά του (καθώς είχε αφιερωθεί στην πατρίδα), η Βαλεντίνα του ήταν όλη του η ζωή.

Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν 8 μήνες. Όλοι οι συνάδελφοι του ήταν εκεί.

Εκείνη ήταν φυσικοθεραπεύτρια και δούλευε στη Λάρισα. Το ζευγάρι ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν εκείνη έχασε τη δουλειά της. Έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στο Ντουμπάι όπου και άρχισε να εργάζεται. Αν και η απόσταση ήταν μεγάλη, ο έρωτας και η αγάπη τους δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο.

Τραγική ειρωνία; Ο Κωνσταντίνος είχε βγάλει ήδη εισιτήρια για να πάει να την δει στο Ντουμπάι. Το ταξίδι του ήταν προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη, αλλά ο θάνατος τους χώρισε για πάντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top