ΑΥΤΑ είναι τα στοιχεία των ΝΕΚΡΩΝ αξιωματικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ η μηχανικός – Τα σενάρια για τα αίτια της συντριβής

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΓΕΕΘΑ τα στοιχεία των νεκρών και της τραυματισμένης μηχανικού που επέβαιναν στο μοιραίο στρατιωτικό ελικόπτερο το οποίο κατέπεσε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Όπως μετέδωσε ο στρατιωτικός συντάκτης του Star, Κώστας Συμεωνίδης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», νεκροί είναι: ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας που ήταν ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής, συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου.

Τραυματισμένη, αλλά καλά στην υγεία της είναι η ιπτάμενη μηχανικός, αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται με την κατάθεσή της να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία αυτή.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια της ΔΕΗ που είχε σαν αποτέλεσμα τη συντριβή του, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί μετά από τη μαρτυρία της αρχιλοχία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top