Σπείρα με αδυναμία στα τζίπ στα δίχτυα της ΕΛΑΣ – Το STAR στην αποθήκη τους

Μήπως είστε θύμα τους;

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ ήταν τα κέρδη εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας έκλεβαν υπερπολυτελή αυτοκίνητα από προάστια της Αθήνας.

Πανάκριβα θηριώδη τζιπ ήταν το βασικό μενού της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα έκρυβαν σε απομακρυσμένη αποθήκη, κοντά στην Αττική Οδό (σε χωματόδρομο που συνδέει τα Σπάτα με την Παιανία), μέχρι το παράνομα κύκλωμα να βρει τον κατάλληλους αγοραστές που θα πλήρωναν αδρά για να τα αποκτήσουν.

Η αποθήκη κάποια στιγμή γέμισε κλεμμένα αυτοκίνητα. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επέμβαση της αστυνομίας. Οι άνδρες της ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε τρία μέλη της σπείρας που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην αποθήκη. Μέσα υπήρχαν κρυμμένα 7 πολυτελή αυτοκίνητα.

Πριν καταλήξουν στην αποθήκη, τα μέλη της σπείρας άφηναν για μερικές μέρες τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε δρόμους της Δυτικής Αττικής, για να διαπιστώσουν εάν ο ιδιοκτήτης είχε σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού μέσω GPS, κι αν δεν εμφανίζονταν  η αστυνομία, τότε τα μετακινούσαν στην κρυψώνα τους στα Σπάτα. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top