Οι αστυνομικοί θέλουν να αναλάβουν το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

αστυνομικοί άγιο φως

Την απόφασή της να αναλάβει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους, αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί.Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».

Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος, η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα θα γίνει από την Aegean Airlines και τη θυγατρική της Olympic Air, που εκτός από τις προγραμματισμένες της πτήσεις, θα επανδρώσουν τρία επιπλέον αεροσκάφη, που δεν κάνουν εμπορικές πτήσεις, προκειμένου να μεταφερθεί το Άγιο Φως στους προγραμματισμένους προορισμούς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top