Θύμα ληστείας με ΡΟΠΑΛΑ στη "γέφυρα του τρόμου" της Θήβας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι με την εγληματικότητα στην περιοχή

Θύμα ληστείας από ανήλικους τσιγγάνους έπεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια γέφυρα στην Θήβα. Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές, καθώς, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, πρόκειται για την γέφυρα του τρόμου. Οι ίδιοι, προκειμένου να γλιτώσουν τα σπίτια τους, τα έχουν μετατρέψει σε φρούρια.

Με το να πεταχτούν στη μέση του δρόμου, μικρά παιδιά σταμάτησαν, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, το αυτοκίνητο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Θηβαίου. Ήταν το πρώτο μέρος του σχεδίου που εφάρμοσαν για πολλοστή φορά.

«Δέχτηκα μια επίθεση από μικρά ανήλικα τσιγγανόπουλα, με αποτέλεσμα να φρενάρω προκειμένου να μην χτυπήσω κάποιο μικρό. Για κλάσματα δευτερολέπτου, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, πήραν την τσάντα μου και το κινητό» λέει ο ίδιος.

Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό σε όλη την περιοχή, αλλά δεν προκάλεσε την έκπληξη κανενός, παρά μόνο την έντονη αντίδραση των κατοίκων, που ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας.

Όλα τα σπίτια γύρω από τον καταυλισμό θυμίζουν κελιά και οι ένοικοι, έγκλειστοι μέσα στην ίδια τους την περιουσία. Παντού μπάρες και βαριά λουκέτα.

Κάτοικοι της περιοχής, δήμος και υπηρεσίες, εδώ και καιρό, αναζητούν λύση, ώστε να μεταφερθούν σε άλλη περιοχή οι τσιγγάνοι, ο καταυλισμός των οποίων είναι στημένος πάνω σε καταπατημένα χωράφια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top